Stel een vraag
Tuinwebwinkel XXL, Tuinplanten en tuinartikelen online
Adelahof 5
4033 HC Lienden
Tuinwebwinkel XXL, Tuinplanten en tuinartikelen online
Tuinwebwinkel XXL, Tuinplanten en tuinartikelen online
Adelahof 5
Lienden
wandervanlaartuinontwerp.nl
Kunnen wij u helpen? Stel een vraag

Zwemvijvers

Waarom een zwemvijver van gardenSwimm?

Een uniek, ecologisch vijverconcept

GardenSwimm is een uniek, ecologisch, chemicaliën vrij vijverconcept. Jarenlange ervaring, met zorg geselecteerde materialen en uiterst duurzame folie garanderen natuurlijke luxe en topkwaliteit. Daarnaast hebben de werknemers van gardenSwimm niet alleen ervaring met het product als bouwer maar ook als gebruiker. Wij weten dus als geen ander hoe wij een zwemvijver tot zijn recht moeten laten komen.

Altijd natuurlijk schoon
Wanneer u een gardenSwimm aan laat leggen in uw tuin, bent u altijd zeker van glashelder, natuurlijk en schoon water. De combinatie van het juiste aantal bacteriën, de speciale moerasplanten en het helofytenfilter zorgen ervoor dat de waterkwaliteit constant op niveau is.

Aanleg door een professionele hovenier
GardenSwimm vijvers worden aangelegd door professionele hoveniers, die allen zijn aangesloten bij GardenSwimm zelf. Zij kunnen u van een deskundig advies voorzien over de aanleg, het onderhoud en de meest gunstige situering van uw zwemvijver.

Service en garantie
Elke gardenSwimm zwemvijver straalt hoogwaardige klasse uit. Aan alle aspecten wordt zorgvuldige aandacht besteed: van de aanleg tot aan het onderhoud. Alle vijvers worden met gardenSwimm certificaat en bijbehorende garanties geleverd.

Zorgeloos onderhoudscontract
Wilt u zonder omkijken genieten van een mooie, heldere en frisse zwemvijver? Dan is een onderhoudscontract ideaal voor u. U kunt dit contract afsluiten bij uw gardenSwimm-specialist. Deze zal een aantal keer per jaar een check en het noodzakelijke onderhoud uitvoeren.

Een zwemvijver, wat is dat?

Natuurlijke luxe

Lijkt het u niet geweldig om op een zomerse, warme dag in uw eigen vijver te kunnen springen? Droom niet langer maar neem contact met ons op. Oneindige mogelijkheden liggen binnen uw handbereik.

Prachtig helder water
Een zwemvijver is een combinatie van een vijver en een zwembad: de uitstraling van een vijver en het plezier van een zwembad. De zwemvijvers van gardenSwimm zijn bekleed met hoogwaardig rubberfolie. Het water wordt door een helofytenfilter gepompt waar moerasplanten in groeien. Deze planten voeden zich met afvalstoffen. Het resultaat: prachtig helder water.

Heerlijk zacht zwemwater
Zwemmen in uw eigen vijver is te vergelijken met zwemmen in een helder meer. Er worden bij het schoonhouden van de vijver geen chemicaliën gebruikt. U hoeft zich dus geen zorgen te maken over geïrriteerde ogen of een uitgebleekte huid. U kunt rekenen op heerlijk zacht zwemwater. In het zwemgedeelte zelf bevinden zich geen waterplanten. Om en nabij de vijver zwermen wel libellen.

Watertemperatuur
Het opwarmen van een zwemvijver gebeurt volgens een geheel natuurlijke wijze: door de zon. Dit is mede mogelijk door het helofytenfilter, dat minimaal 30% van het wateroppervlak inneemt. Op dit filter ligt een dunne laag water dat zeer snel opwarmt. Dit laagje water wordt rondgepompt en zorgt ervoor dat de hele vijver, na een aantal zomerse dagen, al een aangename temperatuur heeft. Enkele typen van onze zwemvijvers zijn extra bij te verwarmen.

Vormgeving
Elke tuin is anders en daarom is er telkens weer een nieuw ontwerp voor een vijver nodig. GardenSwimm houdt hier rekening mee. Wij bieden u dan ook uiteenlopende mogelijkheden met betrekking tot de vormgeving van uw zwemvijver. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor een natuurlijk, organisch ontwerp of voor een minimalistisch strak ontwerp. Het zwarte folie dat wordt gebruikt maakt dat de zwemvijver een harmonieus geheel vormt met uw tuin.

Lees meer
Lees minder