Stel een vraag
Tuinwebwinkel XXL, Tuinplanten en tuinartikelen online
Adelahof 5
4033 HC Lienden
Tuinwebwinkel XXL, Tuinplanten en tuinartikelen online
Tuinwebwinkel XXL, Tuinplanten en tuinartikelen online
Adelahof 5
Lienden
wandervanlaartuinontwerp.nl
Kunnen wij u helpen? Stel een vraag

Zwembaden

We hebben een tijdje gezocht naar een goed zwembadproduct van een betrouwbare partner waar we met een gerust hart naar kunnen verwijzen.

Met Compass Ceramic Pools zijn we helemaal gelukkig. Zorgeloos zwemplezier is vanaf nu de standaard voor iedereen!

Compass Pools biedt een ruim assortiment luxe zwembadmodellen geschikt voor binnen- en buitenplaatsing, verdeeld over verschillende series. In onderstaand overzicht worden alle modellen weergegeven. Compass Pools Nederland biedt monoblock zwembaden in allerlei maten, zodat ze geschikt zijn voor inbouw in zowel elke tuin, als een binnenlocatie. De lengte van een Compass Pools-zwembad varieert van 4,5 tot 13,3 meter, de breedte van 2,9 meter tot 4,5 meter. Alle zwembaden van Compass Pools bestaan uit diverse gegoten lagen, waaronder keramisch composiet met carbon; een materiaal dat zelfs in de luchtvaartsector wordt gebruikt. Het is uitzonderlijk stevig materiaal en kan temperaturen van 40°C verdragen. Een zwembad van Compass Pools is voorzien van de nieuwste technieken zoals een uniek visueel effect en een zelfreinigende installatie. Ook de zwembadafdekkingen en desinfectie methodes zijn perfect afgestemd op elk zwembad.

Altijd al gedroomd van een eigen, luxe zwembad in uw tuin óf een binnenzwembad? Compass Pools biedt diverse mogelijkheden!

Het assortiment zwembaden bestaat uit de volgende zwembad-series:

* Zwembadmodel serie Briliant
* Zwembadmodel serie Trainer
* Zwembadmodel serie Fast Lane
* Zwembadmodel serie Java
* Zwembadmodel serie Yacht Pool

Hoe is de opbouw van een Compass Pool?

CARBON KERAMISCHE ZWEMBADEN

Compass Pools biedt u niet alleen een luxe zwembad van hoge kwaliteit, maar werkt tevens met een unieke samenstelling. Elk zwembad van Compass Pools Nederland wordt geproduceerd volgens het Australische patent ‘PN 1690’. Het monoblock zwembad bestaat uit zes zogenoemde ‘glasvezelversterkte keramisch vinylester composiet-lagen’, die gelamineerd worden tot een chemische resistente kuip. Door deze technologie zijn de zwembaden van Compass Pools geschikt als binnen- en buitenzwembaden. Het aanleggen van een zwembad in uw tuin is zo geen enkel probleem en is mogelijk in elke tuin, maar ook voor binnenlocaties zijn de zwembadmodellen van Compass Pools uiterst geschikt.

Een zogenoemde ‘kuip’ is kenmerkend voor de monoblock technologie; het zwembad wordt in de fabriek al tot één geheel gevormd en kan meteen geplaatst worden in uw tuin. Wanneer Compass Pools een zwembad plaatst gebeurt dit dus altijd in één geheel, iets wat talloze voordelen met zich meebrengt. De plaatsing is snel, efficiënt en het zwembad is van een uitstekende kwaliteit!

Tijdens de eerste fase van de bouw van het zwembad in de fabriek wordt de basis gelegd voor de kleurechtheid, chemische weerstand en de krasbestendigheid van het monoblock. Vervolgens wordt elke kuip voorzien van een reeks glasvezelversterkte vinylester keramische composietlagen om veroudering tegen te gaan. De harde ‘schil’ wordt aangebracht om het geheel volledig af te sluiten van de grond. De luxe, ingebouwde zwembaden van Compass Pools kunnen daarom, zonder schade, watertemperaturen verdragen tot 40°C. Een conventioneel polyster-zwembad, zonder glasvezelversterkende materialen en de unieke Compass Pools-technologie, kan geen hogere temperatuur dan 28°C á 30°C verdragen…

Vanaf 2013 verwerkt Compass Pools met behulp van een geavanceerde technologie ‘carbon fiber’ in de zwembaden. Dit materiaal is een koolstofvezel die extra versterking biedt aan de delen van het bad die het meest worden belast, zoals de bodem. De eigenschappen van carbon fiber zijn een grote treksterkte en een lage uitzettingscoëfficiënt. Exact hetzelfde versterkingsmateriaal wordt gebruikt in de luchtvaart, automotive en jachtindustrie; iets wat de sterkte van het materiaal bewijst.

Elk zwembad van Compass Pools, ongeacht het zwembadmodel, past perfect in elke tuin en zorgt voor niet alleen een hoge kwaliteit door de gebruikte technologieën, maar ook voor een moderne en luxe uitstraling.

Voordelen van een Compass Pools-zwembad met deze unieke samenstelling zijn:

* 100% osmose vrij
* 20% toename in sterkte, geen stalen frame aanwezig
* hogere zwembadstabiliteit

De zwembaden van Compass Pools hebben een onevenaarbare duurzaamheid, daar zorgen wij voor! Ongeacht het gekozen zwembadmodel, zwembadkleur of de afwerking; Compass Pools staat garant voor hoge kwaliteit en een luxe resultaat!
.
Opbouw zwembad.jpg

.
.
Compass Pools keramische zwembaden, levenslang genieten!
Onze specialiteit is het produceren van hoogwaardige keramisch composiet monoblocken, te gebruiken als binnen- of buitenzwembad. Een grote uitdaging... maar die gaan we maar al te graag aan; het realiseren van een prachtig zwembad in uw tuin! Compass Pools Nederland is importeur en leverancier van zwembaden met een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding en biedt de beste garanties op de markt. Wij bieden u jarenlang zwemplezier, uw springplank naar sport, spel en ontspanning!

Met wereldwijd meer dan 60.000 geïnstalleerde zwembaden en meer dan 30 jaar ervaring in Australië, Europa en de Verenigde Staten is Compass Pools wereldwijd marktleider.

Als sinds 1980 gebruikt Compass Ceramic Pools als één van de eerste keramisch composiet materialen in de productie van zwembaden. In 1993 resulteerde dit in de uitvinding van een nieuwe gepatenteerde technologie; het keramische Composiet zwembad voorzien van een Bi-luminite™ kleur. Op dit momen maken wij van deze technologie gebruik om de mooiste 3D kleuren te realiseren in uw zwembad!

Omdat wij zo verzekerd zijn van de hoge kwaliteit van onze keramische zwembaden biedt Compass Pools u een unieke garantie van 20 jaar! U bent dus verzekerd van jarenlang zorgeloos zwemplezier.

.
.
De verschillende zwembaden van Compass Ceramic Pools.jpg

.
.

De prijzen van onze zwembaden worden o.a. bepaald door:

* Het type zwembad
* De kleurstelling van het zwembad
* Wel of geen Zwembadafdekking
* Wel of geen filterinstallatie of een zelfreinigend zwembad
* Wel of geen Zwembadverwarming
* Zwembad accessoires
* De aanleg van het zwembad
* Service- & Onderhoudscontracten

De mooiste zwembadprojecten komen tot leven bij Compass Pools. Ons doel is het realiseren van de meest uiteenlopende zwembaddromen, van A tot Z. Met een unieke kwaliteitsgarantie, een breed assortiment aan zwembadmodellen, naadloze technieken en een bijpassende service ontzorgt Compass Pools u volledig op het gebied van zwembadaanleg.

Benieuwd hoe Compass Pools uw wensen kan omzetten in een prachtig aangelegd, luxe zwembad in uw tuin?

In de offerte aanvraag kunt u uw wensen kenbaar maken, daarna volgt er een vrijblijvende offerte en/of een tafelgesprek.

Elk zwembad is in speciale zwembadkleuren verkrijgbaar, waardoor een zwembad een extra luxe uitstraling krijgt.

De Zwembadkleuren waar u uit kan kiezen zijn:

* Nova® Anthracite
* Nova® Blue
* Nova® Navy
* Nova® Onyx
* Nova® Pearl
* Nova® Stone

Nova® zwembadkleuren, Heldere kleuren, het gevoel uit de natuur.

Welke gevoel krijgt u bij deze mooie natuurlijke kleuren? De Nova tinten geven uw zwembad een zachte, sprankelende uitstraling die ademloos aansluit op de lucht en uw omgeving. In combinatie met de zwembadverlichting geeft de Nova tint ook 's-avonds een prachtige warme verlichting in uw zwembad. Deze zwembadkleuren zijn het eindresultaat van intensieve research in het laboratorium van Compass Pools. Door pigmentdeeltjes te mengen met een gelcoating is het gelukt om resistente kleuren met een uitgesproken glans en helderheid te produceren. De structuur van de gelcoating is te vergelijken met die van de Bi-Luminite® technologie.

* Bi-Luminite® Blue Granite
* Bi-Luminite® Blue Saphire
* Bi-Luminite® Smokey Quartz
* Bi-Luminite® Golden Pebble

Bi-Luminite® zwembadkleuren, Levendige kleuren, uw eigen zeelagune

Geef uw designzwembad de unieke uitstraling die het verdient. Bi-Luminite® oppervlak met zijn 3D kleuren heeft een ware revolutie veroorzaakt in de zwembadwereld. Door kleine glinsterende deeltjes onder de topcoating aan te brengen krijgt het zwembadoppervlak verschillende kleurlagen. Deze gepatenteerde techniek maakt van uw zwembad de mooiste zeelagune die u zich kunt voorstellen.

* Cyber® Blue
* Cyber® White

Cyber® zwembadkleuren, Fantastische 3D kleuren met een unieke bescherming

Een designzwembad met dimensie door het 3D effect dat gecreëerd wordt met de Cyber® kleur. Door een speciale behandeling is de topcoating beschermt tegen UV-straling. Daarnaast is het zwembad extra beschermd voor chemicaliën, de invloeden van buitenaf en hoge temperaturen. Met deze sprankelende turquoise uitstraling waant u zich op de stranden van Thailand.
.
.
Zwembadkleuren (Compass Ceramic Pools).jpg

.
.

Zwembadafdekking is mogelijk bij de zwembadtypes XL-Trainer 90, XL-Trainer 110, XXL-Trainer 133, XL-Fast Lane 122 en XL-Briliant 88

Zwembadafdekking: zorgeloos én genieten
Bescherming, isolatie, veiligheid. Enkele redenen waarom u voor een Compass Pools lamellendek zou moeten kiezen. Deze zeer hoogwaardige zwembadafdekking garandeert totale veiligheid voor mens en dier rondom het zwembad en kent vele voordelen.

Zo biedt het bescherming van uw zwemwater tegen zwerfvuil (bladeren, stof en andere hardnekkige vuildeeltjes vallen niet meer rechtstreeks in uw zwembad) en zorgt de zwembadafdekking voor een optimale energiebesparing op de verwarming van uw zwemwater.

Waterdichte kwaliteiten
Het Compass Pools lamellendek voldoet aan de strengste EU-normen. Zo kan het gewicht van een kind, volwassene of huisdier makkelijk worden gedragen. Het uiterst stevige lamellendek is daarnaast bestand tegen UV-straling en mechanische schade. Door een keuze te maken voor een solar lamellendek wordt het zwemwater bovendien extra opgewarmd door de speciale solarafwerking en koelt het zwemwater ‘s-nachts minder snel af. Een ander groot voordeel van een lamellendek is dat uw chloor en/of ander desinfectiemiddelverbruik zal afnemen.

Stijlvolle afwerking
Het lamellendek geeft vorm en kleur aan uw zwembad en bepaalt mede de uitstraling van uw tuin. Het Compass Pools lamellendek wordt volledig geintegreerd in uw zwembad in de daarvoor bestemde roldecknis. De lamellen komen achter uit de roldecknis vandaan en verplaatsen zich over het wateroppervlak richting de trap. De aandrijving van de lamellen wordt verzorgd door een hoogwaardige RVS motor die u kunt bedienen met een afstandsbediening.
.
.
Zwembadafdekking Compass Pools.jpg

.
.

Geniet zonder zorgen van uw zelfreinigend zwembad met VANTAGE systeem

Zelfreinigend zwembad niet langer een illusie

Welk zwembad u ook kiest, u moet er van kunnen genieten wanneer het U uitkomt! Zonder de vervelende handelingen te verrichten voor het onderhoud ervan. Compass Pools Nederland biedt u het exclusieve VANTAGE- systeem. Wij maken het u graag makkelijk!

Het unieke circulatie- en reinigingssysteem verzamelt de vuiltdeeltjes in uw zwembad en zorgt continue voor kristalhelder water. Het VANTAGE-systeem is zelfreinigend en bereikt richels, trappen, grijpranden en andere plekken in uw zwembad waar een gewone bodemzuiger niet bij kan. Een bijkomend voordeel is de afname van het gebruik van chemicaliën en het aantal onderhoudsbeurten. Het VANTAGE-systeem in uw zwembad laat elke zwembadstofzuiger ver achter zich. Het systeem is het toppunt van gebruiksvriendelijkheid: u hoeft zelf niets te doen en u beschikt dus over een zelfreinigend zwembad.

Het VANTAGE-systeem is nagenoeg onzichtbaar en doet dus geen afbreuk aan de uitstraling van uw zwembad. De spuitnozzles en accessoires zijn in drie verschillende kleuren leverbaar, waardoor deze mooi te combineren zijn met de kleur van uw zwembad. De telescopische pop-up spuitnozzles van het VANTAGE-systeem bereiken een oppervlakte dat vier maal groter en krachtiger is dan dat van klassieke reinigingssystemen.

Zelfreinigend zwembad toppunt van gemak

Het VANTAGE-systeem zorgt voor een ongekende zwembadreiniging, van oppervlak tot de bodem. Maak het uzelf niet moeilijk. Wanneer u kiest voor het beste zelfreinigende systeem voor monoblok keramische zwembaden ter wereld, geniet u optimaal van uw zwembad.
.
.
zelfreinigend zwembad(Compass Ceramic Pools).jpg

.
.

DRYDEN AQUA, Dryden Aqua Integrated System

Waar staat Dryden Aqua voor?
Dryden Aqua staat voor de beste waterzuivering met kristalhelder water, minimale chloorconsumptie en geen chloorlucht of andere schadelijke desinfectie-bij-producten. Met het Dryden Aqua geïntegreerde waterbehandelingssysteem DAISY verminderen kosten van waterbehandeling en combineren we een gezonde zwembeleving met ecologische duurzaamheid en economisch voordeel.

Voorkom de groei van bacteriën in plaats van ze achteraf te doden.
Waterbehandeling van zwembadwater moet de overdracht van ziektekiemen tussen zwemmers voorkomen en schadelijke bijproducten van desinfectie tegengaan. Traditionele methoden van waterbehandeling trachten de overdracht van ziektekiemen tegen te gaan door steeds krachtigere desinfecterende chemicaliën, UV-C-sterilisatie en ozon te gebruiken. De overdracht van ziektekiemen is echter een biologisch probleem en heeft daarom een biologische oplossing nodig.

De benadering van het Dryden Aqua Integrated System doet precies dat:
In plaats van het gebruik van steeds krachtiger desinfectiemiddelen en dure apparatuur hebben we een proces ontworpen voor de behandeling van zwembadwater dat het voor bacteriën en parasieten moeilijk maakt om te overleven of zich te vermeerderen. We kunnen dit bereiken omdat de ontwikkelaars van Dryden Aqua biologen zijn. We weten wat bacteriën nodig hebben om te groeien en we kunnen de voedingsstoffen verwijderen.

Onze benadering is gebaseerd op drie kritische elementen:

1. Als gevolg van ons bio-resistente AFM® hebben bacteriën geen basis waarop zij kunnen groeien en zich vermeerderen.
2. We verwijderen voedsel voor bacteriën door geavanceerde coagulatie, vlokking en filtratie.
3. DAISY: ons Dryden Aqua Integrated System filtert bijna alles uit het water en vermindert het chloorverbruik naar het laagst mogelijke niveau. Hoe lager de chloorbehoefte, hoe lager de concentratie van schadelijke bijproducten in het water en in de lucht net boven het wateroppervlak.
.
.
Daisy zwembad zuiverings systeem, Dryden Aqua Integrated System (Compass Ceramic Pools).jpg

.
.

Uw zwembad zo efficiënt mogelijk verwarmen!

Om uw zwembad zo efficiënt mogelijk te verwarmen met zo min mogelijk energieverbruik, hebben wij onze handen ineen gesloten met R&R Systems De Energieverdieners. Samen met R&R Systems bekijken wij graag wat voor u de beste manier is voor het verwarmen van uw zwembad.

Zwembadcollector
De Zwembadcollector is een uniek ontwikkeld concept voor zwembadverwarming. De Zwembadcollector is een frame van warmtewisselaars die in een uitgekiende opstelling zijn bevestigd, zodat deze een optimaal rendement behalen. Rendement dat zich vertaalt in het verlengen van uw zwembadseizoen, tegen minimale energiekosten.

Zwembadverwarming met onze Zwembadcollector levert u gelijk meer energievoordeel op!

Voordelen Zwembadcollector voor uw zwembadverwarming:

* Exclusief design, gepatenteerd systeem
* Zeer hoog rendement. Niet alleen warmte door zonlicht wordt opgenomen, maar ook omgevingswarmte
* Geringe afkoeling door wind
* Modulair systeem (eenvoudig uit te breiden)
* Terugverdientijd < 5 jaar
* Topkwaliteit, 10 jaar garantie op de warmtewisselaars
* Diverse montagemogelijkheden bijv. tegen muren, op daken of als tuinscherm
* Eenvoudig te installeren
* De Zwembadcollector voor zwembadverwarming is ook te combineren met een warmtepompsysteem voor uw woning

Extra voordelen Zwembadcollector i.c.m. een warmtepompsysteem

* De warmte van de zwembadcollector kan in de woning gebruikt worden voor tapwater en voor voeding van een warmtepomp
* 's-nachts kan koude verzamelt worden om te koelen

Zwembadaanleg in uw tuin zonder zorgen

Compass Pools heeft de drive en passie om dromen waar te maken op het gebied van zwembaden; de mooiste, meest luxe zwembaden van hoge kwaliteit worden door Compass Pools gerealiseerd en ingebouwd. Heeft u na lang wikken en wegen besloten om het zwembad van uw dromen te laten aanleggen in uw tuin, of kiest u toch voor een binnenlocatie? Een Compass Pools-zwembad is dan de juiste keuze. Een breed aanbod aan diverse zwembadmodellen en zwembadkleuren kunnen worden uitgebreid met diverse technische opties, zoals een zelfreinigend systeem, een op maat gemaakte zwembadafdekking of diverse zwembadverwarmingstechnieken.

Compass Pools Nederland beschikt over een netwerk gespecialiseerd in zwembadaanleg van binnen- en buitenzwembaden en werkt met goed opgeleide en deskundige monteurs die zorgen voor een vlekkeloze plaatsing van uw zwembad, zodat uw droom wordt gerealiseerd!

Een eigen zwembad vraagt om voorbereiding
Een goed begin is het halve werk, ook bij het plaatsen van zwembaden! Het aanleggen en inbouwen van een zwembad is specialistisch werk, waarbij een goede basis essentieel is. Compass Pools werkt met ervaren projectadviseurs. Zij maken altijd op voorhand een passende analyse van de wensen, woonomgeving en mogelijkheden. Vervolgens wordt het ontwerp getekend van het gewenste zwembadmodel, eventueel bijgestaan door een bouwkundig- en een elektrotechnisch adviseur.

Zwembadaanleg vergt kennis van zaken
Zwembadaanleg is een vak apart en vraagt om specialistische kennis. Deze kennis beheert iedere dealer van Compass Pools Nederland; zij garanderen in een korte bouwperiode de aanleg van een fantastisch, luxe zwembad volledig naar eigen wensen aangepast! Volgens de regels en normen die van kracht zijn, en zónder zorgen of onaangename verassingen! Compass Pools begeleidt u van A tot Z in de aanleg van uw eigen zwembad in uw tuin, zodat u optimaal kunt genieten van deze luxe!
.
.
Zwembad aanleg (Compass Ceramic Pools).jpg

.
.

ZwembadService- en onderhoudscontracten

Service- en onderhoudscontracten die meer gericht zijn op het voorkomen van storingen in plaats van het verhelpen ervan.

Aan uw auto, huis of cv-installatie laat u regelmatig een onderhoudsbeurt of keuring uitvoeren, echter aan de techniek van uw zwembad onderhoud laten plegen is nog niet een algemeen feit. Terwijl met een regelmatige check de levensduur van uw techniek wordt verlengd en bovendien door een correcte afstelling ervan energie en dus geld bespaard kan worden! Het resultaat is een grotere bedrijfszekerheid en een basis voor veilig en hygiënisch zwemwater.

Het voordeel van het aanschaffen van uw zwembad bij Compass Pools is dat wij tevens het onderhoud, service en de renovatie van zwembaden verzorgen in samenwerking met Aquaprojects. Mocht het zo zijn dat u het onderhoud graag uit handen geeft, dan hebben wij altijd een contract dat bij uw wensen past. Daarnaast is het voor u extra fijn dat u met al uw vragen bij ons terecht kunt, een service die wij onze klanten graag bieden!

De unieke garantie van zwembaden specialist Compass Pools

Als zwembaden specialist biedt Compass Pools u niet alleen luxe, ingebouwde zwembaden van hoge kwaliteit maar ook een unieke garantie. Zo wordt niet alleen uw zwembad-droom gerealiseerd, maar wordt er ook gezorgd voor de beste service na de plaatsing.

Alle geplaatste zwembaden van Compass Pools hebben een garantietermijn van;

1. De volledige levensduur van het zwembad op de waterdichtheid. De tweede eigenaar geniet een garantie van 20 jaar op de waterdichtheid van het ingebouwde zwembad, op voorwaarde dat het zwembad niet verplaatst of aangepast wordt. Voor deze garantie dient het geplaatste zwembad op de oorspronkelijke installatielocatie te blijven.

2. 20 jaar garantie tegen osmose; ook wel bekend als water-infiltratie in de wanden van een zwembad.

3. 10 jaar garantie op de kleurechtheid van het oppervlak onder het waterpeil. Het Bi-Luminite alsmede het Nova- en Cyber-binnenoppervlak genieten allen een garantie van 10 jaar. Deze garantie geldt niet voor de gebreken die het gevolg zijn van een ongeschikte chemische samenstelling van het water of ongeschikt onderhoud. De garantie geldt niet voor kleurveranderingen van het oppervlak van de onbedekte bovenrand als gevolg van de temperatuur, noch voor de beschadiging als gevolg van UV-straling.

De garantie van een Compass Pools zwembad geldt vanaf de dag dat het ingebouwde binnen- of buitenzwembad met water wordt gevuld volgens de instructies van Compass Pools.

Compass Pools staat dan ook garant voor de beste kwaliteit in luxe, ingebouwde zwembaden en bijbehorende producten. Het plaatsen van een ingebouwd zwembad in uw tuin of binnenlocatie gebeurt met vakmanschap en voldoet aan de hoogste kwaliteitsnormen. Deze kwaliteitsgarantie staat bij Compass Pools hoog in het vaandel, net zoals de service die geboden wordt.

Klik op het gewenste zwembadmodel voor specifieke informatie over de bewuste serie voor extra informatie en maak vandaag nog uw keuze!
Lees meer
Lees minder