Stel een vraag
Tuinwebwinkel XXL, Tuinplanten en tuinartikelen online
Adelahof 5
4033 HC Lienden
Tuinwebwinkel XXL, Tuinplanten en tuinartikelen online
Tuinwebwinkel XXL, Tuinplanten en tuinartikelen online
Adelahof 5
Lienden
wandervanlaartuinontwerp.nl
Kunnen wij u helpen? Stel een vraag

Vijverroosters (Vijver veilig maken voor kinderen)

Vijverroosters (Vijver veilig maken voor kinderen)

Een vijver is een heerlijk object maar de veiligheid mag daarbij eigenlijk niet vergeten worden. Zeker als u kleine kinderen heeft of als er kleine kinderen uit de buurt in uw tuin komen dient u voorzorgsmaatregelen te nemen.

De producten van BXO kunst/zinnig ijzerwerk komen voort uit een passie voor sieraden. De laatste jaren is het maken van vijverroosters de belangrijkste productgroep van BXO.

Paddy Melis (voormalig edelsmid) maakt patronen met een groot gevoel van harmonie, zodat het eindresultaat zich prachtig en levendig verhoud tot de weerspiegeling van het water. Elk rooster is uniek, esthetisch en verveeld nooit.

De vijverroosters zijn absoluut de beste oplossing wanneer u uw vijver kindveilig wilt maken. Afhankelijk van de grootte van uw vijver bestaat het rooster uit verschillende segmenten. Daardoor blijven de afzonderlijke delen goed hanteerbaar bij eventuele werkzaamheden aan uw vijver.

De fraai vormgegeven stalen roosters worden allemaal handgemaakt waarbij het staal vakkundig wordt voorzien van een laag zink en een dubbele laag hoogwaardige poedercoating voor maximale bescherming en minimaal onderhoud.

Voor de diverse modellen wordt een vierkante meterprijs berekend (De prijzen zijn gebaseerd op rechte vormen). Voor afwijkende vormen kan er een extra bedrag gerekend worden.

Deze prijzen zijn inclusief arbeid, materiaal, verzinken en dubbel poedercoaten in een RAL-kleur naar keuze.

Vijverroosters (Vijver veilig maken voor kinderen).jpg
Lees meer
Lees minder