Vijverfinish TM - 5 kg emmer

€ 82,50
Bezorging 2 tot 5 werkdagen

Omschrijving

Vijverfinish

vijverfolie voorzien van grind uitstraling.

Omschrijving.

Vijverfinish TM is een hoogwaardige 3 componenten kwarts/epoxymortel die speciaal is ontwikkeld voor het afwerken van vijverranden. Na het aanbrengen en uitharden van Vijverfinish TM ontstaat een duurzaam, steenachtig oppervlak welke het uiterlijk heeft van grindfolie.

Toepassing.

Vijverfinish TM wordt ingezet voor het verfraaien van vijverranden en andere oppervlakken in en om vijvers. Vijverfinish TM kan onder meer worden aangebracht op diverse soorten kunststoffolie (EPDM, PVC), beton, staal en steenachtige materialen.

Werkwijze.

Component A eerst mengen tot een homogeen geheel. Component B in zijn geheel hieraan toevoegen en opnieuw circa 3 minuten mengen.

Het mengsel over het te behandelen oppervlak uitgieten en met een blokkwast gelijkmatig in een dunne laag uitsmeren.

Het oppervlak vervolgens met component C instrooien.
Het instrooimateriaal met bijvoorbeeld een vachtroller licht aandrukken waarna, na verharding, het overmaat aan instrooimateriaal kan worden weggeborsteld.

De verwerkingstijd is temperatuur afhankelijk. Bij 20°C. zal deze 15 tot 30 minuten bedragen, hetgeen een snel resultaat oplevert. Bij lagere temperaturen is de verwerkingstijd langer. Niet verwerken onder 5°C.

Verbruik.
Het verbruik is afhankelijk van de hoedanigheid van de ondergrond en de toegepaste laagdikte.

5 Kg vijverfinish TM (componenten A, B en C) is voldoende voor circa 1,50 tot 1,75 m², afhankelijk van de opgebrachte laagdikte.

Opmerking.

De te behandelen oppervlakten dienen schoon, olie- en vetvrij en absoluut droog te zijn, om een goede aanhechting met de ondergrond te waarborgen. Bij toepassing op hout en beton dienen deze ook intern droog te zijn.

Afhalen kan ook (De vijverfinish staat niet op voorraad)

Wanneer u de vijverfinish zelf wilt afhalen kan dat op afspraak (Afhaalpunt vlak bij Doetichem en alleen op afspraak)

Bij uw bestelling kunt u bij opmerkingen aangeven dat u het zelf afhaald, wij zetten het dan voor u klaar.

U krijgt de bezorgkosten dan teruggestort op uw rekening.

200 m2 33.JPEG.JPG
Toon meer Toon minder