Stel een vraag
Tuinwebwinkel XXL, Tuinplanten en tuinartikelen online
Adelahof 5
4033 HC Lienden
Tuinwebwinkel XXL, Tuinplanten en tuinartikelen online
Tuinwebwinkel XXL, Tuinplanten en tuinartikelen online
Adelahof 5
Lienden
wandervanlaartuinontwerp.nl
Kunnen wij u helpen? Stel een vraag
Terug naar overzicht
Aeroplus 6000 Juwel (THERMO compostvat, THO-M)

Aeroplus 6000 Juwel (THERMO compostvat, THO-M)

Levertijd 1 tot 5 werkdagen (Alleen binnen Nederland)

€ 229,- incl. btw

Productomschrijving

Aeroplus 6000 Juwel THERMO compostvat (THO-M)

Aeroplus 6000 Juwel een juweel van een compostbak. De intelligente 3-fasen composteermethode, schoon, eenvoudig, zonder omroeren

De Aeroplus 6000 van JUWEL uit Oostenrijk is een stabiel THERMO compostvat met een doordacht 3-kamer composteringssysteem, ontwikkeld in samenwerking met het microbiologisch Universiteitsinstituut en bekroond met een bijzondere vermelding ‘reddot design award’ in 2012.

Het Aeroplus 6000 Juwel compostsysteem is uniek vanwege het meer- kamer-systeem;

kamer 1 (B) doet dienst als verzamelkamer om het groenafval in te brengen. Opvallend is de uitstekende toegankelijkheid met een stevig, goed sluitend, windveilig deksel (A). Deze is dicht (anaeroob), zodat de compost goed zijn vocht vasthoudt en insecten zoveel mogelijk weggehouden worden. Als kamer 1 vol is wordt de inhoud verplaatst met de klephendel naar kamer 2 (C). Kamer 2 wordt belucht aan alle zijden (aeroob), zo wordt het volume tot 1/3 terug gebracht. De intensieve aanvoer van zuurstof zorgt zomer en winter voor een snel proces. Na 6-8 weken wordt de inhoud van kamer 2 verplaatst naar kamer 3 (rijpingskamer) met de handgreep. Bodemcontact met de grondorganismen zorgt in korte tijd voor een volwaardig compost en kan onderaan (D) worden geleegd.
.
Aeroplus 6000 Juwel (THERMO compostvat, THO-M) 2.jpg
.
.
De Aeroplus 6000 Juwel valt op door de eenvoudige bediening en de fraaie afwerking, met 2 luiken voor het uitnemen van de kant-en-klare compost. Een goede afsluiting laat geen ongedierte toe, de uitstekende beluchting laat geen nare geuren ontstaan en de bediening kan worden omschreven als ergonomisch en voor iedereen uitvoerbaar.

Specificaties Aeroplus 6000 Juwel:

Afmetingen opgebouwd : 79 x 79 x 110 cm (l x b x h in cm )
Inhoud : 600 liter
Gewicht : 24 kg
Materiaal : kunststof
Kleur : groen, details geel
Garantie : 2 jaar
.
.
Aeroplus 6000 THERMO compostvat (THO-M).jpg

Lees meer
Lees minder