Stel een vraag
Tuinwebwinkel XXL, Tuinplanten en tuinartikelen online
Adelahof 5
4033 HC Lienden
Tuinwebwinkel XXL, Tuinplanten en tuinartikelen online
Tuinwebwinkel XXL, Tuinplanten en tuinartikelen online
Adelahof 5
Lienden
wandervanlaartuinontwerp.nl
Kunnen wij u helpen? Stel een vraag
Terug naar overzicht
Oude hardgebakken waaltjes Dordrecht, bont genuanceerd (Gebakken waalformaat klinkers)

Oude hardgebakken waaltjes Dordrecht, bont genuanceerd (Gebakken waalformaat klinkers)

Levertijd in overleg (Alleen binnen Nederland)

Prijs op aanvraag

Productomschrijving

Oude hardgebakken waaltjes Dordrecht, bont genuanceerd per m2 (Gebakken waalformaat klinkers).

Echte oude waalformaat, zeer mooi afgesleten en keihard paars rood brons genuanceerd.

Deze straatsteen komt uit de binnen stad van Dordrecht, waar altijd met paard en wagen over is gereden, uit de tijd dat ze met de hand werden gemaakt. Waalformaat is circa 20x5x9 cm en er gaan ongeveer 92 stuks in een m2. deze prachtige steen ademt pure nostalgie. Waaltjes worden ook 5 duimers genoemd. Er zit ongeveer 10-15% halve stenen in de partij.

Deze steen verhard niet alleen goed, maar heeft ook een prachtige uitstraling. De ouderdom bewijst de hardheid. Een duurzame steen voor een schitterende prijs. Geen betonsteen die verkleurd maar uit klei gebakken dus kleurvast is.

Waalformaat uit Oude tijden. Gebakken in de tijd dat men ginnegapte over de drooglegging van Amerika, alcoholverbod uit 1920. Robuust en stevig. Blikvanger in elke tuin. Deze oude waalformaat kan als sierbstrating of pad , maar ook als uitrit of parkeerplaats. Net als alle gebakken klinkers onverslijtbaar en onderhoudsvriendelijk. Goed te combineren met hardsteen en hout.

Levering

Oude hardgebakken waaltjes Dordrecht, bont genuanceeerd kunnen worden geleverd in Nederland, België en Duitsland.

De oude hardgebakken klinkers kunnen worden geleverd op een pallet, in een Bigbag (toeslag drie euro excl. BTW per vierkante meter) of los gestort**.

Uiteraard leveren we de oude hardgebakken klinkers bij onze klanten thuis af. Levertijden zijn in overleg maar ook spoedlevering behoort tot de mogelijkheden. Een spoedlevering is mogelijk binnen 1werkdag na uw bestelling,het transport wordt gedaan door onze eigen vrachtwagens en eigen medewerkers.

** los gestort, de stenen worden met schudbak bewerkt, op deze manier valt het zand tussen de oude hardgebakken klinkers uit.

Bezorgkosten van de oude hardgebakken klinkers

Voor het bezorgen van de oude klinkers hanteren wij een km prijs van € 1,50 te rijden km. Voorbeeld: is de afstand 50 km heen en terug, dan betaald u € 75,00 excl btw.

Bij transporten met meerdere bestellingen zijn kortingen op de kilometerprijs mogelijk. Dan is er wel extra overleg nodig over datum en tijdstip van aflevering.

Afhalen van de oude hardgebakken klinkers

Het zelf afhalen van gebakken klinkers is mogelijk, echter alleen op afspraak. Onder de 10 m2 hanteren wij een toeslag van 10% op de m2-prijs. (Beuningen, vlak bij Nijmegen).

Wilt u een levering gebakken klinkers retourneren? Dan vragen wij u het volgende stappenplan aan te houden. Zo kunnen wij uw retour zo soepel mogelijk afhandelen en krijgt u zo snel mogelijk uw geld of een correcte levering terug.

Hou bij een retour de volgende stappen aan:

1. Mijn gebakken klinkers zijn toch niet wat ik zoek
2. Mijn gebakken klinkers zijn stuk/niet als afgesproken

1. Zijn de gebakken klinkers toch niet wat u zoekt? Neem eerst contact met ons op. U mag de stenen retourneren, wij halen de stenen bij u op. U krijgt het gehele aankoopbedrag teruggestort op uw rekening. U betaalt zelf de retourkosten.
2. gebakken klinkers stuk of anders dan afgesproken? Dat is erg vervelend. Mocht er iets met de levering mis zijn dat De Oude Klinker B.V. te verwijten valt, dan vervangen wij de levering natuurlijk gratis. Daarbij betaalt u dus ook geen kosten voor de retour. We zorgen dat het opgelost wordt!

Oude hardgebakken waaltjes Dordrecht, bont genuanceerd  (Gebakken waalformaat klinkers).jpg
Lees meer
Lees minder