Oude hardgebakken waaltjes Aalten, bont genuanceerd (Gebakken waalformaat klinkers)

Prijs op aanvraag
Dit product is niet online te bestellen

Omschrijving

Oude hardgebakken waaltjes Aalten, bont genuanceerd per m2 (Gebakken waalformaat klinkers)

Echte oude waalformaat, mooi afgesleten en genuanceerd.

Deze straatsteen heeft in Aalten gelegen en is toen nog met de hand gemaakt. De afmeting is circa 20x5x8 cm en er gaan ongeveer 90 stenen in een m2. Er zit ongeveer 10-15% halve in.

Het is een harde klinker die de tuin extra mooi maakt als terras of pad.Geen betonsteen die verkleurd maar een steen van klei die niet verkleurd , duurzaam is en een schitterende prijs. Deze steen is goed te combineren met hout en hardsteen.

Waalformaat uit de Oude tijd, Gebakken in de tijd dat er langs de rivieren de ovens volop in bedrijf waren en vele mensen er werkte om de stenen in en uit de ovens te halen.Na al die jaren is deze klinker alleen maar mooier geworden. Een andere naam voor een oude waalformaat is een 5 duimer.

Levering

Oude hardgebakken waaltjes Aalten, bont genuanceeerd kunnen worden geleverd in Nederland, België en Duitsland.

De oude hardgebakken klinkers kunnen worden geleverd op een pallet, in een Bigbag (toeslag drie euro excl. BTW per vierkante meter) of los gestort**.

Uiteraard leveren we de oude hardgebakken klinkers bij onze klanten thuis af. Levertijden zijn in overleg maar ook spoedlevering behoort tot de mogelijkheden. Een spoedlevering is mogelijk binnen 1werkdag na uw bestelling,het transport wordt gedaan door onze eigen vrachtwagens en eigen medewerkers.

** los gestort, de stenen worden met schudbak bewerkt, op deze manier valt het zand tussen de oude hardgebakken klinkers uit.

Bezorgkosten van de oude hardgebakken klinkers

Voor het bezorgen van de oude klinkers hanteren wij een km prijs van € 1,50 te rijden km. Voorbeeld: is de afstand 50 km heen en terug, dan betaald u € 75,00 excl btw.

Bij transporten met meerdere bestellingen zijn kortingen op de kilometerprijs mogelijk. Dan is er wel extra overleg nodig over datum en tijdstip van aflevering.

Afhalen van de oude hardgebakken klinkers

Het zelf afhalen van gebakken klinkers is mogelijk, echter alleen op afspraak. Onder de 10 m2 hanteren wij een toeslag van 10% op de m2-prijs. (Beuningen, vlak bij Nijmegen).

Wilt u een levering gebakken klinkers retourneren? Dan vragen wij u het volgende stappenplan aan te houden. Zo kunnen wij uw retour zo soepel mogelijk afhandelen en krijgt u zo snel mogelijk uw geld of een correcte levering terug.

Hou bij een retour de volgende stappen aan:

1. Mijn gebakken klinkers zijn toch niet wat ik zoek
2. Mijn gebakken klinkers zijn stuk/niet als afgesproken

1. Zijn de gebakken klinkers toch niet wat u zoekt? Neem eerst contact met ons op. U mag de stenen retourneren, wij halen de stenen bij u op. U krijgt het gehele aankoopbedrag teruggestort op uw rekening. U betaalt zelf de retourkosten.
2. gebakken klinkers stuk of anders dan afgesproken? Dat is erg vervelend. Mocht er iets met de levering mis zijn dat De Oude Klinker B.V. te verwijten valt, dan vervangen wij de levering natuurlijk gratis. Daarbij betaalt u dus ook geen kosten voor de retour. We zorgen dat het opgelost wordt!

Oude hardgebakken waaltjes Aalten, bont genuanceerd (Gebakken waalformaat klinkers) 1.jpg
Toon meer Toon minder