Oude hardgebakken dikformaat Vlaardingen, paars, bruin, brons genuanceerd

Prijs op aanvraag
Dit product is niet online te bestellen

Omschrijving

Oude hardgebakken dikformaat Vlaardingen, paars, bruin, brons genuanceerd per m2

Deze straatsteen komt uit Vlaardingen , uit de tijd dat paard en wagen normaal was op de weg. Een dikformaat is circa 20x7x9 cm en er gaan ongeveer 70 stuks in een m2. Een andere naam is ook wel 7 duimer. In de partij zit ongeveer 5-10% halve stenen in.

Deze steen verhard niet alleen goed , ze heeft ook eeen prachtige uitstraling.Een duurzame steen voor een schitterende prijs. Geen betonsteen die de kleur verliest maar van klei en dus nooit verkleurd. Deze oude dikformaat is ideaal voor terras of oprit. Voor de mooiste sierbestrating een super steen.

Deze blikvanger in een weelderige siertuin maar ook in een strakke nononse tuin.Onverslijtbaar en onderhoudsvriendelijk zoals alle gebakken klinkers. Deze oude dikformaat is ook goed te combineren met hardsteen en hout.

Levering

Oude hardgebakken dikformaat klinkers Vlaardingen, paars, bruin, brons genuanceeerd kunnen worden geleverd in Nederland, België en Duitsland.

De oude hardgebakken klinkers kunnen worden geleverd op een pallet, in een Bigbag (toeslag drie euro excl. BTW per vierkante meter) of los gestort**.

Uiteraard leveren we de oude hardgebakken klinkers bij onze klanten thuis af. Levertijden zijn in overleg maar ook spoedlevering behoort tot de mogelijkheden. Een spoedlevering is mogelijk binnen 1werkdag na uw bestelling,het transport wordt gedaan door onze eigen vrachtwagens en eigen medewerkers.

** los gestort, de stenen worden met schudbak bewerkt, op deze manier valt het zand tussen de oude hardgebakken klinkers uit.

Bezorgkosten van de oude hardgebakken klinkers

Voor het bezorgen van de oude klinkers hanteren wij een km prijs van € 1,50 te rijden km. Voorbeeld: is de afstand 50 km heen en terug, dan betaald u € 75,00 excl btw.

Bij transporten met meerdere bestellingen zijn kortingen op de kilometerprijs mogelijk. Dan is er wel extra overleg nodig over datum en tijdstip van aflevering.

Afhalen van de oude hardgebakken klinkers

Het zelf afhalen van gebakken klinkers is mogelijk, echter alleen op afspraak. Onder de 10 m2 hanteren wij een toeslag van 10% op de m2-prijs. (Beuningen, vlak bij Nijmegen).

Wilt u een levering gebakken klinkers retourneren? Dan vragen wij u het volgende stappenplan aan te houden. Zo kunnen wij uw retour zo soepel mogelijk afhandelen en krijgt u zo snel mogelijk uw geld of een correcte levering terug.

Hou bij een retour de volgende stappen aan:

1. Mijn gebakken klinkers zijn toch niet wat ik zoek
2. Mijn gebakken klinkers zijn stuk/niet als afgesproken

1. Zijn de gebakken klinkers toch niet wat u zoekt? Neem eerst contact met ons op. U mag de stenen retourneren, wij halen de stenen bij u op. U krijgt het gehele aankoopbedrag teruggestort op uw rekening. U betaalt zelf de retourkosten.
2. gebakken klinkers stuk of anders dan afgesproken? Dat is erg vervelend. Mocht er iets met de levering mis zijn dat De Oude Klinker B.V. te verwijten valt, dan vervangen wij de levering natuurlijk gratis. Daarbij betaalt u dus ook geen kosten voor de retour. We zorgen dat het opgelost wordt!

Oude hardgebakken dikformaat Vlaardingen, paars, bruin, brons genuanceerd 2.jpg
Toon meer Toon minder