Olivijn 8-16 mm - 1000 kg

€ 126,89
Bezorging 2 tot 7 werkdagen

Omschrijving

Olivijn 8-16 mm - 1000 kg (Co2 reducerend split)

Olivijn gradatie 8-16 mm CO2 reducerend split. Olivijn halfverharding 8-16 mm wordt geleverd in de gradatie van 8 tot 16 mm. Door de natuurlijke eigenschappen van Olivijn (binden van CO2) is dit een bijzonder duurzame halfverharding. Olivijn halfverharding hebben een aparte grijsgroene kleur met een luxe uitstraling. Voor iedereen die iets aparts in zijn tuin wilt hebben liggen.

Waarom is de levertijd van dit producten 2 tot 7 werkdagen?

Daar hebben wij echter een goede reden voor!

CO2-uitstoot reduceren
De missie van greenSand is om CO2 die bijdraagt aan opwarming van de aarde uit de lucht te halen. greenSand is echter een oplossing voor een probleem wat we bij de bron moeten aanpakken namelijk CO2-uitstoot. Wij letten bewust op de hoeveelheid CO2 die wij zelf uitstoten binnen ons bedrijf en hoe wij deze kunnen reduceren of zelfs kunnen voorkomen.

Minder transport bewegingen
Een van de manieren om de CO2-uitstoot van transport laag te houden is door de levering van orders te combineren met elkaar en bezoeken aan potentiële klanten en partners. Daarmee beperken wij het aantal transport bewegingen en het aantal gereden kilometers.

Hierdoor kan het dus zijn dat wij een dag langer wachten met leveren omdat wij de volgende dag bij je in de buurt zijn.

Olivijn 2-6 mm - 1000 kg (Co2 reducerend split)

NL GREENLABEL

Royal HaskoningDHV heeft het product beoordeeld op:
1. Afstand en transportwijze
2. Samenstelling
3. Bedrijfsvoering
4. Gebruiksduur
5. Onderhoudsniveau
6. Energie
7. Eindverwerking

Op basis van de beoordeling in combinatie met expert judgement door specialisten, kent Royal HaskoningDHV het NL Greenlabel toe aan dit product.

NL Greenlabel Akeurmerk.jpg
Toon meer Toon minder