Over ons

Over onze online tuinwinkel.

Tuinwebwinkel XXL

Het online tuincentrum (Tuinwebwinkel / tuinplanten online) waar u kwalitatief hoogwaardige tuinmaterialen online kunt bestellen en thuis laten bezorgen.

Meer dan 30.000 Tuinartikelen!

In een samenwerking tussen de "Tuinen van Appeltern" en Wander van Laar "De Groene Heren" is naar jaren van voorbereiding deze Tuinwebwinkel / tuinwebshop ontwikkeld.

Door onze tientallen jaren ervaring op tuingebied is het ons gelukt om de producten te voorzien van foto's en omschrijvingen die kunnen bijdragen om de juiste keuzes te maken.

Om tot dit resultaat te komen zijn er meer dan 140.000 foto's gemaakt (Bijna elke plant in Lienden is wel op de gevoelige plaat vastgelegd), dus de kans is groot (als je uit Lienden komt) dat je sommige foto's in de Tuinwebwinkel / tuinwebshop kan herkennen.

Naast de foto's zijn er meer dan 1000 filmpjes gemaakt en verwerkt in de Tuinwebwinkel / tuinwebshop.

Bij elk product een foto of meerdere foto's bij geplaatst, soms een filmpje en aangevuld met zo goed mogelijke omschrijvingen over het product. Vooral bij de tuinplanten ook aangevuld met hoe je de plant moet verzorgen.

Is het af?

Nee nog lang niet, behalve dat het een webshop is, wil ik het ook zo inrichten dat het ook een naslagwerk is over hoe je om moet gaan met tuinen en hoe je het één en ander moet onderhouden.

Dus de omschrijvingen worden steeds uitgebreider gemaakt en er zullen ook steeds meer filmpjes en foto's worden bij geplaatst.

Maar ook zitten er veel voorbeelden van tuinen in die gebruikt kunnen worden om een nieuwe tuin te gaan inrichten, dus je kunt er veel tuinideeën op doen.

Deze voorbeelden zijn te vinden onder het kopje Sfeertuinen!

Wat is er in de "Tuin" webshop te vinden?
,
Tuinplanten (meer dan 10.000 soorten), Vaste planten, appelbomen, perenbomen, bessen, Hortensia's, bomen, bamboes, klimplanten, leibomen, siergrassen, varens, enz.
Schuttingen, tuinhuizen, speeltoestellen, siertegels, klinkers, split, heidematten, tuinhaarden, tuinverlichting, hobbykassen, plantenbakken, tuinmeubelen, etc. etc.

Neem gerust een kijkje!

Veel tuinplezier toegewenst!

Wander

Ook te volgen via Facebook (tuintips en aanbiedingen)

https://www.facebook.com/tuinwebshopxxl