Stel een vraag
Tuinwebwinkel XXL, Tuinplanten en tuinartikelen online
Adelahof 5
4033 HC Lienden
Tuinwebwinkel XXL, Tuinplanten en tuinartikelen online
Tuinwebwinkel XXL, Tuinplanten en tuinartikelen online
Adelahof 5
Lienden
wandervanlaartuinontwerp.nl
Kunnen wij u helpen? Stel een vraag

Plantenbak - gestucte plantenbak - Platoflex plantenbak

Plantenbak - gestucte plantenbak - Platoflex plantenbak

PLANTENBAK
Keizer onder de plantenbakken. Deze handgemaakte plantenbak van 1 meter weegt 42 kilo, is gemakkelijk te onderhouden en is UV- en vorstbestendig. De plantenbakken hebben, doordat ze overal 5 cm dik zijn, een isolerende werking en geven hierdoor bescherming tegen wind en weer. In elke RAL kleur te verkrijgen. De standaard maten zijn 1 x 1 x 1 meter of 0,6 x 1 x 1 meter (hxbxd). Uiteraard is maatwerk mogelijk. 10 jaar productgarantie.

Licht gewicht plantenbak - lichtgewicht kuip - product_plantenbak_1200x900.jpg

De voordelen van Platoflex plantenbakken op een rijtje:

• Gewapend stucwerk
• Binnen 1 dag geplaatst
• Ongevoelig voor weersomstandigheden (UV- en vorstbestendig)
• Onderhoudsarm (gewoon met hogedrukspuit te reinigen)
• Lichtgewicht
• 10 jaar product garantie
• Leverbaar in iedere RAL kleur
• Maatwerk mogelijk

Prijsopgaaf: vraag hier een vrijblijvende offerte aan.

ONDERHOUD
Een uniek product waar u nog jaren plezier van gaat beleven. Niet in de laatste plaats omdat Platoflex producten speciaal voor u zijn ontworpen en in eigen huis zijn geproduceerd, maar ook omdat Platoflex producten onderhoudsarm zijn. Onderhoudsarm betekent echter niet dat u niet iets extra’s kunt doen om uw bijzondere product in nieuwstaat te houden. Zo kunnen er bijvoorbeeld regenstrepen ontstaan en kan ook luchtvervuiling effect hebben op uw product. Zelfs ‘een ongelukje’ kan zorgen voor vlekken. Niets om u zorgen over te maken, want in de meeste gevallen kunt u dit probleem eenvoudig zelf oplossen.

PLATOFLEX CLEANING KIT
Speciaal voor het voorkomen en/of verwijderen van hardnekkig vuil heeft Platoflex een Cleaning Kit ontwikkeld, bestaande uit: Platoflex Clean en Platoflex Wax. Gaat u voor een natuurlijke look, dan adviseren wij u uw product niet in de wax te zetten, maar in het voor- en najaar uw product af te nemen met Platoflex Clean. Behoudt u liever de strakke en heldere kleur(en), dan adviseren wij u, bij normale omstandigheden, de muren tweemaal per jaar na het cleanen in de Platoflex Wax te zetten. Deze speciaal voor Platoflex ontwikkelde producten beschadigen uw producten niet en zijn voor 95% biologisch afbreekbaar. Een voordelige, prettige en veilige manier om uw producten in perfecte staat te houden.

Lees meer
Lees minder