Stel een vraag
Tuinwebwinkel XXL, Tuinplanten en tuinartikelen online
Adelahof 5
4033 HC Lienden
Tuinwebwinkel XXL, Tuinplanten en tuinartikelen online
Tuinwebwinkel XXL, Tuinplanten en tuinartikelen online
Adelahof 5
Lienden
wandervanlaartuinontwerp.nl
Kunnen wij u helpen? Stel een vraag

Afdekschermen (gestuct) - Platoflex schutting schermen

AFDEKSCHERMEN
Deze unieke oplossing laat uw bestaande schutting ogen als een echte gestucte muur. Het geeft uw tuin direct allure en een gevoel van rust. Kinderlijk eenvoudig aan te brengen. Het product is licht, oersterk, gemakkelijk te onderhouden en UV- en vorstbestendig. In elke RAL kleur te verkrijgen. Te verkrijgen in 1,8 x 1,8 meter en 2 x 1,8 meter (hxb), standaard geleverd met 1 of 2 flenzen. 10 jaar productgarantie.

Afdekscherm Platoflex-product_afdekplaat_1200x900.jpg

Prijsopgaaf: vraag hier een vrijblijvende offerte aan.

MONTAGE
Platoflex® producten worden gemaakt als één naadloos geheel. Dit maakt het lichtgewicht product massief en oersterk. Producten die op een plek moeten worden vastgezet worden geleverd met flenzen voor bevestiging. Zo is het ook mogelijk om producten weer los te maken, te herschikken en in een nieuwe opstelling vast te zetten.
De losse platen kunnen op diverse manieren, zoals bijvoorbeeld met kit, bevestigd worden. Belangrijk is dat rekening wordt gehouden met het Platoflex materiaal en de achtergrond waarop de bevestiging plaatsvindt. Zorg voor een juiste voorlichting door een vakman op dat gebied.
De afdekschermen zijn gemaakt op standaard schutting formaten en kunnen met kit of met schroeven op de schutting gemonteerd worden. Zorg bij het schroeven dat deze uit het zicht blijven of achter afdekkappen vallen. Zorg voor een juiste voorlichting door een vakman op dat gebied.

ONDERHOUD
Een uniek product waar u nog jaren plezier van gaat beleven. Niet in de laatste plaats omdat Platoflex producten speciaal voor u zijn ontworpen en in eigen huis zijn geproduceerd, maar ook omdat Platoflex producten onderhoudsarm zijn. Onderhoudsarm betekent echter niet dat u niet iets extra’s kunt doen om uw bijzondere product in nieuwstaat te houden. Zo kunnen er bijvoorbeeld regenstrepen ontstaan en kan ook luchtvervuiling effect hebben op uw product. Zelfs ‘een ongelukje’ kan zorgen voor vlekken. Niets om u zorgen over te maken, want in de meeste gevallen kunt u dit probleem eenvoudig zelf oplossen.

PLATOFLEX CLEANING KIT
Speciaal voor het voorkomen en/of verwijderen van hardnekkig vuil heeft Platoflex een Cleaning Kit ontwikkeld, bestaande uit: Platoflex Clean en Platoflex Wax. Gaat u voor een natuurlijke look, dan adviseren wij u uw product niet in de wax te zetten, maar in het voor- en najaar uw product af te nemen met Platoflex Clean. Behoudt u liever de strakke en heldere kleur(en), dan adviseren wij u, bij normale omstandigheden, de muren tweemaal per jaar na het cleanen in de Platoflex Wax te zetten. Deze speciaal voor Platoflex ontwikkelde producten beschadigen uw producten niet en zijn voor 95% biologisch afbreekbaar. Een voordelige, prettige en veilige manier om uw producten in perfecte staat te houden.

Lees meer
Lees minder