Stel een vraag
Tuinwebwinkel XXL, Tuinplanten en tuinartikelen online
Adelahof 5
4033 HC Lienden
Tuinwebwinkel XXL, Tuinplanten en tuinartikelen online
Tuinwebwinkel XXL, Tuinplanten en tuinartikelen online
Adelahof 5
Lienden
wandervanlaartuinontwerp.nl
Kunnen wij u helpen? Stel een vraag
Terug naar overzicht
Seizoenskaart - De Tuinen van Appeltern

Seizoenskaart - De Tuinen van Appeltern

Levertijd 2 werkdagen (Alleen binnen Nederland)

€ 30,- incl. btw

Productomschrijving

Een heel jaar tuinen kijken en alle evenementen bezoeken voor maar €30,00! Je abonnement gaat pas in wanneer je voor de eerste keer ons park bezoekt en eindigt precies een jaar later. Dus wanneer je op 15 juni 2019 voor de eerste keer Appeltern bezoekt, kun je tot 15 juni 2020 gratis blijven komen.

Bestel nu een jaarabbonement voor De Tuinen van Appeltern en geniet van alle seizoenen! Ons park is ongeveer 22 hectare groot en wij hebben inmiddels meer dan 200 verschillende voorbeeldtuinen. De meeste hebben wij zelf bedacht maar er zijn ook veel tuinen van bekende tuinarchitecten en/of landschapsarchitecten. De Tuinen van Appeltern verandert elke dag. Steeds worden weer nieuwe tuinen aangelegd en worden nieuwe producten en planten toegepast.

Naast de ruim 200 modeltuinen is er in ons park nog veel meer te zien en te beleven! Een kort overzicht van deze faciliteiten vind je onder 'Highlights'. Zo kun je informatie vergaren in het Tuinadviescentrum, kennis opdoen in de bibliotheek, rondneuzen en winkelen op de plantenmarkt en in het decoratiewinkeltje of een schets laten maken in het schetspaviljoen. Daarnaast zie je op de verzamelterreinen veel basismaterialen nog eens overzichtelijk gerangschikt.

  • Een jaar lang entree tot De Tuinen van Appeltern;
  • Je betaalt geen parkeergeld;
  • €5,00 korting op deelname aan cursussen of workshops georganiseerd door Appeltern;
  • 50% korting op een bezoek aan de Kasteeltuinen Arcen, maximaal 4 personen per pas;
  • 50% korting op een bezoek aan BillyBird park Hemelrijk;
  • 25% korting op een bezoek aan de Orchideeën Hoeve;
  • Geniet van ieder seizoen, er is altijd weer iets nieuws te beleven.

Een geheel verzorgde dag beleven in De Tuinen van Appeltern met collega's, vrienden, relaties of familie? Ook dat is mogelijk! Voor zowel kleine als grote groepen hebben we leuke arrangementen samengesteld. Geniet van een sfeervol samenzijn en een heerlijke dag uit!

Lees meer
Lees minder