Stel een vraag
Tuinwebwinkel XXL, Tuinplanten en tuinartikelen online
Adelahof 5
4033 HC Lienden
Tuinwebwinkel XXL, Tuinplanten en tuinartikelen online
Tuinwebwinkel XXL, Tuinplanten en tuinartikelen online
Adelahof 5
Lienden
wandervanlaartuinontwerp.nl
Kunnen wij u helpen? Stel een vraag
Terug naar overzicht
Fullgrip TM - 5 kg emmer

Fullgrip TM - 5 kg emmer

Levertijd 3 tot 5 werkdagen (Alleen binnen Nederland)

€ 69,25 incl. btw

Productomschrijving

Antislip maken van harde ondergronden.
Fullgrip TM is een 2 componenten epoxyhars met hoogwaardig instrooimateriaal dat speciaal is ontwikkeld voor het anti-slip maken van vrijwel iedere ondergrond. Fullgrip TM is eenvoudig te mengen en te verwerken.
Na het aanbrengen, instrooien en uitharden zal een mooi egaal, uiterst slijtvast en ruw oppervlak zijn ontstaan dat weersbestendig is en als anti-slip kan worden beschouwd.

Toepassing: Fullgrip TM kan worden toegepast op nagenoeg alle harde ondergronden. En wordt gebruikt voor het antislip maken van bijvoorbeeld: Tuinhout, Vlonders, Brugdekken, Betonvloeren en betonnen traptreden, Houten oppervlakten, Metalen oppervlakten enz.

Werkwijze: Component A eerst mengen tot een homogeen geheel. Component B in zijn geheel hieraan toevoegen en opnieuw circa drie minuten mengen. Het mengsel over het behandelde oppervlak uitgieten en met een blokkwast gelijkmatig in een dunne laag uitsmeren. Het oppervlak vervolgens met component C instrooien. Het instrooimateriaal licht aandrukken met bijvoorbeeld een vachtroller waarna, na verharding, aan overmaat met component C kan worden weggeborsteld. De verwerkingstijd is temparatuurafhankelijk. Bij 20 graden zal deze 15-30 minuten bedragen hetgeen een snel resultaat mogenlijk maakt. Bij lagere tamparaturen is de verwerkingstijd langer. Niet verwerken onder 5 graden. Het verbruik is afhankelijk van de hoedanigheid van de ondergrond en de toegepaste laagdikte.

5 Kg Fullgrip TM (componenten A,B en C) is voldoende voor circa 1,5 tot 1,75 vierkante meter. Afhankelijk van de verwerkingswijze en de laagdikte. Opmerkingen: De te behandelen oppervlakte dienen schoon, olie- en vetvrij en absoluut droog te zijn, Om problemen met de aanhechting te voorkomen. Bij toepassingen op hout en beton dienen deze ook intern droog te zijn.

Lees meer
Lees minder