Stel een vraag
Tuinwebwinkel XXL, Tuinplanten en tuinartikelen online
Adelahof 5
4033 HC Lienden
Tuinwebwinkel XXL, Tuinplanten en tuinartikelen online
Tuinwebwinkel XXL, Tuinplanten en tuinartikelen online
Adelahof 5
Lienden
wandervanlaartuinontwerp.nl
Kunnen wij u helpen? Stel een vraag
Terug naar overzicht
Buitenvloer oud eiken verkoold (plank 20 x 3,2 x 360 cm)

Buitenvloer oud eiken verkoold (plank 20 x 3,2 x 360 cm)

Levertijd 1 tot 3 weken (Alleen binnen Nederland)

€ 102,55 incl. btw

Productomschrijving

Buitenvloer oud eiken verkoold (plank 20 x 3,2 x 360 cm)

Prijs is per plank, bij een bestelling vanaf 100 planken krijgt u de bezorgkosten terug gestort.

oud eiken verkoold impressie 1.jpg

Technische Handleiding voor de buitenvloeren:

Figuur 1
figuur 1.png

Onderbouw
Zorg voor een stabiele ondergrond. Voor normaal thuisgebruik wordt aanbevolen de hartafstand van de balken voor de onderbouw op 400 mm te leggen (fig.1). Op commerciële of openbare gelegenheden wordt een hart op hart afstand van 300 mm aanbevolen. Een minimum van 3 balken zijn vereist voor elke gezaagde plank. Voor het bevestigen van een vloer in 45° wordt een hart afstand van 300 mm aanbevolen, 240 mm voor commerciël of openbaar gebruik (fig.2).

Figuur 2
figuur 2.png

Bevestiging van de Solumvloeren aan constructies
Garanties zijn alleen van toepassing als de aanbevolen schroef- en montagemethoden worden gebruikt volgens de handleiding. Planken hebben wellicht +/-2% dimensionale variantie. Na uitgebreid testen adviseren wij de door ons te leveren schroeven te gebruiken (of gelijksoortig), met een minimum van 20-25 mm van de rand. Twee schroeven moeten worden gebruikt op een uiteinde. Op 196 mm of bredere planken worden 3 bevestigingen aan de uiteinden aanbevolen. Uiteinden van de planken moeten minimaal 18-20 mm ondersteund worden. Een afstand van 4 mm tussen de planken en 2 mm aan de uiteinden wordt aanbevolen. Voorboren of centreren is niet nodig.

Figuur 3
figuur 3.png

Onzichtbare bevestiging
Zo makkelijk is het blind bevestigen van de planken. Schroef gewoon rechtstreeks in de plank, geen voorboren, verzinken of onhandige clip bevestigingen. Het unieke Lastane™ materiaal sluit terug over de schroefkop, waardoor een vrijwel geen gat of hooguit een zeer kleine ingang is te zien. Onze aanbevolen schroeven hebben een zelf snijdend uiteinde met een torx kop voor het gebruiksgemak. Zorg ervoor dat de kop van de schroef minimaal 5 mm onder het oppervlak zit. Wij geloven dat het de meest veilige en beste manier van monteren is. Het is raadzaam 2 schroeven te gebruiken op de uiteinden van de plank en 3 bevestigingen op het uiteinde van 196 mm of bredere planken.

Figuur 4
figuur 4.png

Figuur 5
figuur 5.png

Lees meer
Lees minder