BROEIKAS ' VIOLA'

Tijdelijk niet beschikbaar

Omschrijving

BROEIKAS ' VIOLA'

Kennismaken met het plezier in kweken? Samen met de kinderen? Dan is de Viola broeikas een uitstekende keuze. Een kleine investering, direct kweekplezier. Al vroeg in het voorjaar. Deze broeikas bestaat uit een onderhoudsvrij aluminium frame en een kunststof afdichting. De afdichting van polycarbonaat heeft een dikte van 4 mm en is dubbelwandig. Polycarbonaat heeft verschillende voordelen: het is niet gevoelig voor breuk, geheel veilig in gebruik en heeft het bovendien een isolerende werking. De Viola is voorzien van een enkele ‘klep’ aan de bovenzijde voor het beluchten van de planten. De ‘klep’ kan middels 2 uitzetters in 4 standen windvast worden geborgd. Met 4 grondpennen van 25 cm wordt de Viola broeikas met de ondergrond verbonden.

Viola broeikas
Kennismaken met het plezier in kweken? Samen met de (klein)kinderen? Dan is de Viola broeikas een uitstekende keuze. Een kleine investering, direct kweekplezier. Al vroeg in het voorjaar.

Constructie BROEIKAS ' VIOLA'
Deze broeikas bestaat uit een onderhoudsvrij aluminium frame en een kunststof afdichting. De afdichting van polycarbonaat heeft een dikte van 4 mm en is dubbelwandig. Polycarbonaat heeft verschillende voordelen: het is niet gevoelig voor breuk, geheel veilig in gebruik en heeft bovendien een isolerende werking. Deze broeikas is eenvoudig te monteren en wordt met behulp van 4 grondpennen (25 cm) aan de ondergrond verbonden.

Beluchting BROEIKAS ' VIOLA'
Voor het luchten van de gewassen in de Viola is deze broeikas voorzien van een ‘klep’ aan de bovenzijde. Deze ‘klep’ is even lang als de broeikas en kan met behulp van de uitzetters in 4 standen worden geopend en windvast geborgd.

Maatvoering BROEIKAS ' VIOLA'
Afmetingen Viola (0,61m2): 56 x 109 x 29/41 cm (b x l x h1/h2)

BROEIKAS ' VIOLA' (1).jpg
Toon meer Toon minder

Specificaties

Artikelnummer RW2242