5-hoekig tuinhuis 3 x 3 meter (Roodborstje)

Prijs op aanvraag
Dit product is niet online te bestellen

Omschrijving

5-hoekig tuinhuis 3 x 3 meter (Roodborstje)

Het Roodborstje is een 5-hoekig tuinhuis met piramidedak.

Tuinhuis Het Roodborstje is standaard voorzien van 1 enkele deur en 2 vaste ramen.

Afmetingen tuinhuis Het Roodborstje:
Breed: 3,00 meter
Diep: 3,00 meter
Hoog: 2,20 / 2,80 meter

De genoemde prijzen zijn Inclusief montage en fundering! / leveringstijd rond de winter en de herfst 3 weken in het voorjaar en de zomer tot 7 weken

Tuinhuisje Het Roodborstje is een 5 - hoekig tuinhuis met een piramidekap
Een tuinhuis met een piramidekap heeft geen topgevels maar 4 hellende dakvlakken. Bij een vierkant tuinhuis is het dak puntvormig, bij een rechthoekig tuinhuis zit er een stukje nok tussen de dakvlakken. Een piramidekap geeft een mooie ruimtelijke uitstraling binnen in het tuinhuis. Een piramidekap leent zich voor zowel singel dakbedekking, dakpannen en dakpanplaten.

Tuinhuis met pannen of platen
Gaat u liever voor een iets andere uitstraling? Dan is het fijn om te weten dat een tuinhuis met lessenaarsdak zich ook leent voor bedekking met dakpannen en dakpanplaten. Die vormen van dakbedekking zijn beter bestand tegen stormen dan bijvoorbeeld dakshingles.

Onze tuinhuizen zijn opgebouwd uit een frame van balken (5x7) met daarop een bekleding van rabat planken (19 mm dik). Als dakplaat wordt standaard gekozen voor een watervast verlijmde O.S.B. plaat (15 mm dik). Als dakbedekking komt hierop E.P.D.M. (bij platte daken) of dakshingles (bij hellende daken). Al het hout (m.u.v. osb dakplaat) is Noord-Europees vuren dat onder hoge druk geïmpregneerd is, en heeft hierdoor een garantie van 10 jaar op houtrot. Op montage geven wij 3 jaar garantie.

Fundering Tuinhuis
Dat is een fundering van prefab betonbanden. Onder een vloer komen rijen banden (6x15) te liggen, met daarop de vloerregels. Bij een huisje zonder vloer komt er een ring van betonbanden onder de wanden te staan. Bij kleine huisjes 6 x 20 cm, bij grotere huisjes 8 x 20 cm.

Let op! De klant dient alleen een goed schoon zandbed (30 cm dik) te maken als voorbereiding. dus zonder wortels of puin. Hierin stellen wij de betonbanden.

5 hoekig Tuinhuis (Het Roodborstje).jpg

NL Greenlabel

Duurzame tuinhuizen
Wij gebruiken 1e klas Noord-Europees Vuren dat onder keteldruk is geïmpregneerd. Deze natuurvriendelijke houtverduurzaming zorgt jarenlang plezier. Naast vurenhout kunt u kiezen voor de robuuste uitstraling van duurzaam Nederlands Douglas hout. Onze Douglas tuinhuizen hebben een duurzaamheidslabel A!

Schaffer tuinhuizen is Business Partner van NL Greenlabel.
Schaffer Tuinhuizen heeft maatschappelijk verantwoord ondernemen hoog in het vaandel staan. Wij doen er alles aan om de milieubelasting van onze producten zo laag mogelijk te houden. Dit doen we door het natuurvriendelijk verduurzamen van het vurenhout dat wij gebruiken. Hierdoor is de groei en kap van de fijnspar (waar vuren van gezaagd wordt) nog beter in balans.

Maar hiernaast is er een nog duurzamere optie. U kunt bij Schaffer Tuinhuizen elk type tuinhuis ook met een Douglas wandbekleding verkrijgen, of zelfs volledig opgebouwd uit duurzaam Nederlands Douglas hout. Op deze producten zit dan ook een duurzaamheidslabel A. Hiermee krijgt U een robuust stukje Nederlands vakwerk in Uw tuin.

Toon meer Toon minder