Groenschutting (Halfvol)

€ 313,-
Bezorging 2 tot 6 weken

Omschrijving

Groenschutting (Halfvol)

Een buurjongens Groenschutting maakt van je tuin een gezellige en levendige plek. De vakken (bij Groenschutting halfvol en vol) zijn in te vullen met planten, voedertafeltjes, insectenhotels en elke andere creatieve invullingen.

De Groenschuttingen worden samen met een sociale werkplaats gemaakt, van Nederlands hout.

Wanneer u gebruik maakt van de Groenschutting halfvol of vol, kunt u die bij een langere afscheiding de delen afwisselen met Sobere wanddelen, dit geeft een rustiger beeld.

U kunt de Groenschutting Halfvol mooi laten begroeien met bijvoorbeeld een klimop of vuurdoorn, voor de groene, vogelrijke tuin.

Groenschutting Halfvol is gemaakt van Douglas hout in combinatie met wilgen panelen. De groenschutting Halfvol is 160 cm breed en 167 cm hoog en heeft 2 vakken, inclusief plantenzakken plantenvak 35 x 35 cm.
.

De Groenschutting Halfvol is gemaakt van Milieubewuste materialen

De wanddelen zijn gemaakt van thermisch verduurzaamd hout* en matten van wilgentenen.
Er is bewust gekozen voor materialen van Europese duurzaam beheerde bossen en grienden.**
Zo is ook de productie bevorderlijk voor de biodiversiteit en heeft het zo min mogelijk impact op het milieu.

Het onderhoud van de Groenschutting Halfvol

De materialen van de Groenschutting behoeven geen behandeling en onderhoud.
Naar wens zijn de wilgen in te smeren met lijnolie waardoor de levensduur enkele jaren verlengd zou kunnen worden.

Levensduur Groenschutting Halfvol

Het thermisch verduurzaamde hout* heeft een duurzaamheidsklasse I en heeft daarmee een theoretische levensduur van 15 jaar. De wilgen hebben een verwachte levensduur van 4-8 jaar. Deze zijn eenvoudig te vervangen.

* Plato Vurenhout of Lunawood (Fins grenen)
** Wilgenakkers

Het plaatsen van een Groenschutting

De wanddelen zijn modulair opgebouwd zodat je zelf nog heel veel kunt bepalen om een beeld naar wens neer te zetten.
Door wanddelen te combineren en te draaien kan de hoogte en invulling bepaald worden. De vakken zijn op locatie vertikaal of horizontaal te plaatsen.

Het plaatsen is vergelijkbaar met andere tuin-afscheidingen. Het kant-en-klare frame met wilgen wordt tussen palen opgehangen en vervolgens worden op locatie de vakken erin geschroefd. Er is een eenvoudige instructie beschikbaar.

AFHALEN, we bieden u ook de mogelijk om de Groenschuttingen zelf te komen afhalen (te Leiden), wanneer u bij de bestelling aangeeft dat u de bestelling zelf wilt afhalen, betalen wij de bezorgkosten aan u terug en krijgt u van de planning een mailbericht, wanneer het voor u klaar staat.

Deze milieuvriendelijke schutting heeft een NL Greenlabel, een initiatief om voor iedereen zichtbaar te maken hoe je je tuin milieubewust in kunt richten vol natuur en leven. Het label biedt inspiratie en onderneemt activiteiten om de buitenruimte natuurlijk in te richten, bijvoorbeeld door de aanleg van nieuwe stadsparken. Het label laat zien welke bedrijven en vakmannen in hart en nieren met duurzaamheid bezig zijn.

Groenschutting halfvol (Natuurlijke schutting).png

Een buurjongens tuinafscheiding maakt van je tuin een gezellige en levendige plek. De vakken zijn in te vullen met planten, voedertafeltjes, insectenhotels en elke andere creatieve invullingen. De schuttingen worden samen met een sociale werkplaats gemaakt, van Nederlands hout.

Groenschutting.jpg
Toon meer Toon minder