Stel een vraag
Tuinwebwinkel XXL, Tuinplanten en tuinartikelen online
Adelahof 5
4033 HC Lienden
Tuinwebwinkel XXL, Tuinplanten en tuinartikelen online
Tuinwebwinkel XXL, Tuinplanten en tuinartikelen online
Adelahof 5
Lienden
wandervanlaartuinontwerp.nl
Kunnen wij u helpen? Stel een vraag
Terug naar overzicht
Karibu | Blokhut Multi Cube 4 304 x 304 | Luifel 300 cm

Karibu | Blokhut Multi Cube 4 304 x 304 | Luifel 300 cm

Geïnspireerd geraakt? Creëer je eigen droomtuin met onze partner NuBuiten! Om te bestellen verlaat u onze website.

Shop op NuBuiten NuBuiten

Productomschrijving

Blokhut Multi Cube is een compacte blokhut met een zeer moderne uitstraling. Door de combinatie van het platte dak met de terragrijze en witte verf ontstaat een zeer eigentijds tuinhuis. Tegelijkertijd is de blokhut ook zeer prakitsch door de dubbele deur, waardoor ook grotere spullen gemakkelijk opgeborgen kunnen worden. Deze uitvoering van de blokhut heeft ook nog een luifel van 300 cm waar u heerlijk onder kunt genieten.  Een ideale manier om extra opbergruimte te creeëren en ook nog een heerlijke plek voor uzelf te maken!

Constructie

Blokhut Multi Cube is gemaakt van vurenhout, een houtsoort met weinig hars en een fijne vezelstructuur. De constructie is opgebouwd met het Karibu steek- en schroefsysteem. Hierbij worden de geprofileerde planken in elkaar geplaatst en vast geschroefd aan de palen. Doordat de hoeken vervolgens afgedekt worden met hoeklatten is deze constructie ook bestand tegen regen en wind. Het extra brede dakoverstek biedt nog eens extra berscherming tegen weersinvloeden.  Het dak bestaat uit 19 mm dikke dakplaten voor eenvoudige montage. Deze dakplaten worden afgedekt met EPDM folie

Extra
opties
Blokhut Multi Cube kan ook nog naar eigen wens worden aangepast. Zo kunt u een vloer bestellen bij de blokhut om vocht tegen te gaan en kan hij besteld worden met luifels van verschillende lengtes. 

Specificaties

Afmeting (bxd): 304 x 304 cm
Lengte luifel: 300 cm
Wandhoogte: 211 cm
Nokhoogte: 231 cm
Houtdikte wanden: 28 mm
Houtdikte dakplaten: 19 mm
Inclusief deur met plexiglas ramen, deurbeslag, bevestigingsmiddelen, EPDM dakfolie en een duidelijke montagehandleiding.
Exclusief vloer

Garantie

Karibu biedt vijf jaar garantie op de constructie en afwerkingskwaliteit van de blokhut.

Lees meer
Lees minder