Harmonica schaduwdoek breed 2 meter lang 5 meter Gebroken Wit (Nesling)

€ 377,32
Bezorging 1 tot 3 werkdagen

Omschrijving

Coolfit Harmonica schaduwdoek breed 2 meter lang 5 meter Gebroken Wit, compleet met ophangset, baleinen en katrollenset.

Zeer sterk HTPE geknoopt doek
Winnaar Innovatieprijs Tuinidee Award
Bevestiging- en katrollenset in verpakking bijgesloten
Tot 95% bescherming tegen schadelijke UV stralen
Geeft verkoeling bij warm weer
Eenvoudig te reinigen
Schimmelwerend
Eenvoudig te installeren
Inclusief bevestigingsmaterialen
Alle bevestigingsmaterialen alsmede een katrollen- en baleinenset zijn in de verpakking bijgesloten. Met de bijgeleverde montage instructie hang je het Coolfit Harmonicadoek eenvoudig op.

Prijs inclusief bezorging!

De Nesling Coolfit schaduwdoeken, harmonicadoeken en rolgordijnen zijn gemaakt van sterk HDPE stof met een UV filter die maar liefst tot 95% van de schadelijke UV stralen tegenhoudt. Zeer functioneel dus maar misschien net zo belangrijk: je creëert een gezellige en decoratieve plek in je tuin!

Nesling levert kwaliteit. Dat merk je niet alleen aan het stevige geweven polyester (280 gr/m2 geweven HDPE stof) maar dat zie je ook aan de afwerking van onze doeken. Om je doek te kunnen installeren leveren we bevestigingsmaterialen van AISI 316 kwaliteit. Dit staat voor de hoogste kwaliteit RVS die in de markt verkrijgbaar is. Ben je niet tevreden over onze kwaliteit dan lossen we dit adequaat op. Daar kun je op rekenen.
.
.

.
.

Harmonicadoek breed 2 meter lang 5 meter Gebroken Wit (Nesling).jpg
Toon meer Toon minder