Stel een vraag
Tuinwebwinkel XXL, Tuinplanten en tuinartikelen online
Adelahof 5
4033 HC Lienden
Tuinwebwinkel XXL, Tuinplanten en tuinartikelen online
Tuinwebwinkel XXL, Tuinplanten en tuinartikelen online
Adelahof 5
Lienden
wandervanlaartuinontwerp.nl
Kunnen wij u helpen? Stel een vraag
Terug naar overzicht
Picknicktafel JUMBO

Picknicktafel JUMBO

Geïnspireerd geraakt? Creëer je eigen droomtuin met onze partner NuBuiten! Om te bestellen verlaat u onze website.

Shop op NuBuiten NuBuiten

Productomschrijving

Zeer gewilde vierkante picknicktafel gemaakt van vurenhout. De tafel wordt geleverd als eenvoudig zelfbouwpakket inclusief bevestigingsmiddelen. De tafel biedt ruim voldoende plaats aan acht personen. Inclusief standaard parasolgat. (50 mm) Voor de zittingen zijn optioneel rugleuningen en kussens leverbaar.

Een
grote groep mensen opvangen? Deze grootste picknicktafel van Nederland maakt het mogelijk zonder dat de sfeer uit het oog wordt verloren.

De
"Jumbo" tafel biedt plaats aan 12 personen en is door zijn grootte niet makkelijk te verplaatsen. Door de openingen tussen de zittingen kun je gaan zitten zonder je benen te hoeven optillen, fijn voor kinderen en oudere mensen!

De
Jumbo picknicktafel is een aanwinst voor grote gezinnen, horeca terrassen en sportverenigingen. De tafel is in ca. 160 minuten op te bouwen.

Voor
deze picknicktafel zijn 5 cm dikke picknicktafel kussens en beschermhoezen van het trendy merk Pimpyourpicnic beschikbaar. De kussens hebben een afmeting van 30 x 55 cm en zijn voorzien van 2 handige 

Lees meer
Lees minder