Houten kruk

€ 299,-
Bezorging 4 tot 5 weken

Omschrijving

Houten kruk

Een degelijke, stoere en herkenbare kruk. Leuk voor op uw terras thuis, bedrijfsterras of voor horeca gelegenheden. Deze kruk zit comfortabel door de speciale rugrol. Door de industriele buizen heel degelijk/ De zitkussens en rugkussens zijn in 5 kleuren leverbaar en ook te combineren. Door de foamcoating zijn ze onderhoudsvrij en duurzaam voor intensief buitengebruik. Ideaal.

De foamcoated kussens zijn kleurrijk en duurzaam, kunnen geen vocht absorberen en door de UV filter verkleuren ze moeilijk in de zon. De kussens zijn leverbaar in 7 standaard kleuren (lime, oranje, antraciet, fuchsia, licht blauw, rood en wit). Combinaties zijn ook mogelijk.

4596721416_2537d2fed9_o.jpg

Om uw Houten Loungemeubelen goed te onderhouden bieden wij u meerdere producten aan.

* Beits om uw Houten Loungemeubels te onderhouden. Te verkrijgen in naturel, white wash of grey wash.

* Wood Protection is een transparante coating op basis van nanotechnologie. Onzichtbaar, maar oersterk. Met een handige spray breng je heel gemakkelijk een laagje op het houtwerk aan, waarmee je meubels optimaal beschermd zijn tegen weer, wind en vlekken. 1 flacon is voldoende voor een loungeset of eettafelset.

* Pillow cleaner, super schoonmaakmiddel waarmee de kussens weer als nieuw worden. In een handige sprayflacon. Met superspons!

Toon meer Toon minder