Concilio Groot Beton 2 met 3 rugleuningen (9 persoons Tuinset).

€ 5.245,-
Bezorging 4 tot 6 weken

Omschrijving

Concilio van Sparxliving is een tuinset met een eigen ervaring en uitstraling door zijn driehoekvorm. De driehoek is een weloverwogen keuze van ontwerper Koot Engel, een vorm die een gezellige eigen beleving geeft, een interactie met iedereen aan tafel. Door zijn vorm is de de Tuinset Concilio knus, of je nu met 2-of 9 (12) personen aan tafel zit.

De verschuifbare rugleuningen maken het ontwerp speels. De gedachte erachter is dat je vaak geen rugleuning nodig hebt, je zit actief aan tafel, eten, vertellen. Maar worden de gesprekken mooi, dan trek je de rugleuning achter je in, leun je achterover en luister je naar mooie verhalen.

De thermisch verzinkte staaldelen en de RVS bevestigingsmiddelen garanderen een lange levensduur. Het speciale beton (glasvezel versterkt composietbeton) voor de tafelbladen, zittingen en rugleuningen zorgen voor een industriële versterking van het ontwerp.

Er is ook een uitvoering met houten tafelblad, zittingen en rugleuningen geeft een meer natuurlijke uitstraling van de Tuinset.

Een doordacht ontwerp

 • 3 mm hoogwaardig gegalvaniseerd staal;
 • Duurzame RVS bevestigingsmiddelen;
 • Het beton is opgehangen in rubbers om thermische werking tussen staal en beton op te vangen;
 • Het beton is een composiet, versterkt met glasvezel;
 • De afschuining aan de banken zorgt dat ze niet verplaatst hoeven te worden om in en uit te stappen;
 • Ergonomische rugleuning: - Steun onder in de rug bij rechtop zitten - Steun bovenin de rug bij onderuit zitten;
 • De rugleuning heeft Speelbeveiliging voor de kinderen, waardoor hij blokkert als er bovenaan tegen geduwd wordt. Maar pak je de rugleuning aan de onderkant beet dan rolt deze soepeltjes naar je toe.

  Concilio Groot Beton 1

  Kiest u voor een 9 persoons tuinset van Sparxliving, dan krijgt u een tafel met veel gezelligheid. Met 9 personen eten is een plezier, niemand hoeft zich buitengesloten te voelen, iedereen kan het gesprek volgen. En voor een gezellige borrel kunnen er ook gemakkelijk 12 personen om de tafel. Lekkere hapjes in het midden, voor iedereen binnen handbereik.

  Toch voel je je met z’n tweeën niet verloren aan de tafel. Kies een hoek, afhankelijk van het uitzicht naar de tuin of de stand van de zon en geniet! Het gegalvaniseerde frame en de betonnen delen geven het geheel in mooie industriële look. Duurzaam door materiaalgebruik.

  Deze tuinset bestaat uit:

  • Tafel, 2x2x2m
  • 3 banken
  • 3 rugleuningen

  LET OP: De prijs is inclusief bezorging, BTW en montage.

Toon meer Toon minder