Stel een vraag
Tuinwebwinkel XXL, Tuinplanten en tuinartikelen online
Adelahof 5
4033 HC Lienden
Tuinwebwinkel XXL, Tuinplanten en tuinartikelen online
Tuinwebwinkel XXL, Tuinplanten en tuinartikelen online
Adelahof 5
Lienden
wandervanlaartuinontwerp.nl
Kunnen wij u helpen? Stel een vraag
Terug naar overzicht
Buitenkachel Quaruba (TKC4Z, 4 zijden glas)

Buitenkachel Quaruba (TKC4Z, 4 zijden glas)

Levertijd 5 tot 10 werkdagen (Alleen binnen Nederland)

€ 1.195,- incl. btw

Productomschrijving

Buitenkachel Quaruba (TKC4Z, 4 zijden glas)

Buitenkachel Quaruba is een tuinkachel die de warmte en sfeer van een kampvuur creëert, gecombineerd met de voordelen van een gesloten verbranding. Dit verbrandingssysteem zorgt voor lagere emissiewaarden en een hoger rendement. Zo kunt u met de RENY TKC vuurtje stoken zonder dat uw omgeving er last van heeft. De tuinkachel wordt standaard geleverd inclusief rookkanaal en regelklep. Met deze regelklep kunt u het verbrandingsproces eenvoudig en precies regelen. Net als bij een echt kampvuur heeft u bij deze tuinkachel de keuze om aan alle zijden zicht op het sfeervolle vlammenspel te behouden. Daarnaast is het mogelijk om de glaspanelen te wisselen voor dichte panelen, zodat de tuinkachel ook tegen een muur, in een hoek of als doorkijk toegepast kan worden. Met het optionele verrijdbare plateau is de tuinkachel tevens eenvoudig te verplaatsen. Altijd en overal inzetbaar, juist daar waar het nodig is. In deze tijd van snelle ontwikkelingen en een vaak jachtig leven is er steeds meer behoefte aan een centrale plaats waar men samenkomt om zich te ontspannen. Zodra de tuinkachel brandt, is het tijd om te genieten.

Buitenkachel Quaruba TKC4Z heeft aan 4 zijden glas, de deur, achterzijde en aan de linker en rechter zijde.

De zeer robuuste constructie van de tuinkachel is opgebouwd uit Cor-Ten staal. Het Cor-Ten staal zorgt voor een bijzonder, uniek, warm en continu veranderend effect op de tuinkachel. In een afwisselend droge en natte omgeving vormt zich de zogenaamde ‘Patina laag’, een dichte oppervlaktelaag met een opvallend fraai roestbruin uiterlijk. Hierdoor is Cor-Ten staal zonder verdere corrosiebescherming buiten te gebruiken.

Het Schoon Glas Injectie systeem (SGI-systeem) werd door RENY als eerste fabrikant geïntroduceerd. De tuinkachel is zo ontworpen dat er een luchtstroom vlak langs de ruit wordt gecreëerd. Zo ontstaat daar een optimale verbranding, waardoor de ruit niet beroet maar uitzonderlijk schoon blijft en u kunt blijven genieten van het sfeervolle vlammenspel.

Met het oog op het milieu is verwarmen met hout een bewuste, goede keuze. Als hout op een correcte, optimale wijze wordt verbrand, belast dit de natuur niet meer dan wanneer een boom op een natuurlijke wijze zou afsterven. Tijdens de verbranding van hout komt dezelfde hoeveelheid CO₂ vrij die het als boom uit de lucht heeft gehaald, een kringloop in evenwicht met de natuur, die dus niet bijdraagt aan het broeikaseffect.

Een echt Nederlands product, verzorgd door een team van vakmensen met passie voor het ambacht. Deze tuinkachel wordt volledig in onze eigen fabriek in Duizel geproduceerd. Dit garandeert u een 100% kwaliteitsproduct. RENY geeft daarom twee jaar garantie op deze tuinkachel.

Prijs is inclusief bezorging in Nederland en België

.
Buitenkachel QUARUBA (Terras- en buitenkachel) 3.gif
.
.
TECHNISCHE GEGEVENS
* Constructie: Cor-Ten staal
* 4 zijden glas, rondom
* Aantal poten: 4
* Kleur: Roestbruin
* Rookgasafvoer: Bovenaansluiting
* Gewicht: 105 Kg
* Garantie: 2 jaar
.
.
Buitenkachel Quaruba (TKC4Z, 4 zijden glas).jpg

Lees meer
Lees minder