Stel een vraag
Tuinwebwinkel XXL, Tuinplanten en tuinartikelen online
Adelahof 5
4033 HC Lienden
Tuinwebwinkel XXL, Tuinplanten en tuinartikelen online
Tuinwebwinkel XXL, Tuinplanten en tuinartikelen online
Adelahof 5
Lienden
wandervanlaartuinontwerp.nl
Kunnen wij u helpen? Stel een vraag
Terug naar overzicht
Buitenkachel Piquia TKA1

Buitenkachel Piquia TKA1

Levertijd 5 tot 10 werkdagen (Alleen binnen Nederland)

€ 745,- incl. btw

Productomschrijving

Buitenkachel Piquia TKA1 is een houtkachel speciaal voor gebruik in uw tuin. Bewust milieuvriendelijk, efficiënt en sfeervol verwarmen staan centraal bij deze tuinkachel. RENY heeft een gesloten verbrandingssysteem ontwikkeld, waardoor er lagere emissiewaarden en een hoger rendement verkregen worden. Dit betekent sfeervolle warmte van een echt houtvuur zonder dat uw omgeving er last van heeft. Zodra de tuinkachel brandt, is het tijd om te ontspannen.

De zeer robuuste constructie

van de tuinkachel is opgebouwd uit Cor-Ten staal. Het Cor-Ten staal zorgt voor een bijzonder, uniek, warm en continu veranderend effect op de tuinkachel. In een afwisselend droge en natte omgeving vormt zich de zogenaamde ‘Patina laag’, een dichte oppervlaktelaag met een opvallend fraai roestbruin uiterlijk. Hierdoor is Cor-Ten staal zonder verdere corrosiebescherming buiten te gebruiken.

Het Schoon Glas Injectie systeem (SGI-systeem)

werd door RENY als eerste fabrikant geïntroduceerd. De tuinkachel is zo ontworpen dat er een luchtstroom vlak langs de ruit wordt gecreëerd. Zo ontstaat daar een optimale verbranding, waardoor de ruit niet beroet maar uitzonderlijk schoon blijft en u kunt blijven genieten van het sfeervolle vlammenspel.

Met het oog op het milieu

is verwarmen met hout een bewuste, goede keuze. Als hout op een correcte, optimale wijze wordt verbrand, belast dit de natuur niet meer dan wanneer een boom op een natuurlijke wijze zou afsterven. Tijdens de verbranding van hout komt dezelfde hoeveelheid CO₂ vrij die het als boom uit de lucht heeft gehaald, een kringloop in evenwicht met de natuur, die dus niet bijdraagt aan het broeikaseffect.

Een echt Nederlands product

verzorgd door een team van vakmensen met passie voor het ambacht. Deze tuinkachel wordt volledig in onze eigen fabriek in Duizel geproduceerd. Dit garandeert u een 100% kwaliteitsproduct. RENY geeft daarom twee jaar garantie op deze tuinkachel.

Buitenkachel PIQUIA (Terras- en buitenkachel).gif

TECHNISCHE GEGEVENS PIQUIA TKA1

Constructie Cor-Ten staal – RVS
Aantal poten 3
Kleur Roestbruin – RVS
Rookgasafvoer Bovenaansluiting
Gewicht 43,5 Kg
Garantie 2 jaar
Lees meer
Lees minder