Stel een vraag
Tuinwebwinkel XXL, Tuinplanten en tuinartikelen online
Adelahof 5
4033 HC Lienden
Tuinwebwinkel XXL, Tuinplanten en tuinartikelen online
Tuinwebwinkel XXL, Tuinplanten en tuinartikelen online
Adelahof 5
Lienden
wandervanlaartuinontwerp.nl
Kunnen wij u helpen? Stel een vraag

Tuinhaarden - Buitenhaarden

RENY Terraskachels, Houtkachels en Houthaarden

Een houtkachel buiten neerzetten kan ook, speciaal voor een buiten toepassing heeft RENY drie modellen tuinkachels ontwikkeld. Zo creëert u buiten een sfeervolle en warme plek om samen te komen. Het vuur in uw RENY tuinkachel brengt sfeer en warmte tegelijk, zonder dat uw buren er hinder van hebben.

Weerbestendig staal
Onze tuinkachels zijn oerdegelijk. Het Cor-Ten staal waarvan tuinkachels gemaakt zijn, roest niet door. Zelfs met het Nederlandse klimaat kunt u een RENY tuinkachel zonder problemen buiten laten staan.

Bij het vuur ontspannen in de tuin
Relaxen is belangrijk in deze tijd van snelle ontwikkelingen en een jachtig leven. Onze tuinkachels helpen u bij het ontspannen in de buitenlucht. Dankzij de glazen deur heeft u een hoger rendement en bovendien geen last van geurtjes, rook en of vonken. Dit terwijl u altijd mooi zicht blijft houden op het vlammenspel. Zodra de tuinkachel brandt, is het tijd om te ontspannen bij het sfeervolle houtvuur.

Met een terraskachel van Reny creëert u buiten een gezellige plek door de behaaglijke warmte en het sfeervolle vuur. Zo kunt u ook ’s avonds laat als het wat kouder wordt én in het voor- en najaar genieten van het leven buiten.

CorTen stalen haarden van Zeno Products®

De tuinhaarden van Zeno Products® zijn gemaakt van Cor-ten A staal en uitermate geschikt als terrasverwarming. Cor-ten A staal roest niet vanzelf door, de oxidelaag vormt een mooie roodbruine en stopt het verder roesten. De buitenhaarden zijn vrij te plaatsen in uw tuin, op uw terras of indien mogelijk onder uw afdak of veranda. Door het stoken verkrijgt de buitenhaard specifieke warme kleuren. De terrashaarden zijn voorzien van een geperforeerde bodemplaat waarop een Zeno Grill kan worden geplaatst. Zo kan op uw terras een sfeervol gezellig haardvuur moeiteloos overgaan in een culinaire of snelle BBQ. Iedere Zeno buitenhaard is voorzien van een aslade en een dubbele achterwand uitgevoerd in lamellen.

Stenen haarden van Ik zit warm.

Tuinhaard Almeria heeft een door zijn strakke contouren en RVS schoorsteen een moderne uitstraling, maar deze tuinhaard misstaat ook zeer zeker niet in de klassiekere tuin. De buitenzijde van de tuinhaard heeft een prachtig leistenen uitstraling, het patroon v/d leisteen is een zogenaamd koud wildverband, dit houdt in zonder voegen tussen het leisteen. De tuinhaard is geheel vervaardigd uit vuurvaste beton en keramisch gebakken steen, tevens zijn afzonderlijke elementen extra verstevigd met een metalen bewapening en een fibervezel welke aan de beton wordt toegevoegd tijdens het mixproces. Hierdoor zijn de haarden uitermate geschikt voor hogere temperaturen zoals wordt verkregen tijdens het stoken van/met hout. Tuinhaard Almeria is leverbaar in 4 verschillende opstellingen en alle zijn leverbaar in de steen kleuren Zwart of Kastanje, beide kleuren zijn licht genuanceerd. Standaard wordt de haard geleverd met zwart gelakte inbouwgrillset met aslade en grillrooster, indien gewenst is een grillset geheel uit RvS leverbaar als optie. Alle haarden worden geleverd als zelfbouw pakket, de haard wordt hiertoe geleverd incl. alle benodigde montagemateriaal en uitgebreide opbouwinstructie met bijbehorende opbouwtekening. indien door u gewenst kunnen wij de montage voor u realiseren, hiervoor kunnen wij u een geheel vrijblijvende offerte doen aanbieden.

Kunstzinnige tuinhaarden van Kunsteboer

William van de Velden noemt zichzelf geen kunstenaar maar een Kunsteboer omdat hij met zijn werk letterlijk de boer op gaat.

Elk object is uniek, omdat elk kunstobject met de hand wordt gemaakt is elk object uniek, er is er geen één het zelfde!

Lees meer
Lees minder