Buitenkeuken van 462 cm breed en 130 cm hoog in de kleur licht grijs

€ 6.178,50
Bezorging 3 weken

Omschrijving

Buitenkeuken van 462 cm breed en 130 cm hoog in de kleur licht grijs

Buitenkeuken van 462 cm breed en 130 cm hoog in de kleur licht grijs, bestaande uit drie vakken:
* één vak met een dubbele rij aanrechtbladen inclusief de Big Green Egg medium
* één vak werk- bargedeelte met een enkel aanrechtblad en een kleiner legplankje erboven
* één vak met een dubbele rij aanrechtbladen inclusief de RVS wasbak met brandkraan

De prijs van deze buitenkeuken is inclusief:

* Betonnen keuken
* Geïntegreerde accessoires, Big Green Egg medium, betonnen ondertegel, RVS wasbak met brandkraan, RVS hals en Gardena aansluiting
* Plaatsen

De prijs van deze buitenkeuken is Exclusief transport:

… km x € 1,60 vanaf Eck en Wiel (Betuwe) heen en terug. U ontvangt na het plaatsen een aparte factuur voor het transport.

Buitenkeuken van 462 cm breed en 130 cm hoog in de kleur licht grijs 3.jpg

Deze buitenkeuken is van de Nederlandse ontwerper Piet-Jan van den Kommer. Een trendy en toch tijdloze buitenkeuken die je geheel naar eigen smaak, wens en budget samenstelt. Met een hoge achterwand of juist wat lager, lichtgrijs of antraciet. Je kunt hem uitbreiden naar eigen wens, bijvoorbeeld met de Big Green Egg, een RVS wasbak, een geïntegreerde stalen haard of Zuid-Afrikaanse braai en aankleden met ruige houten opbergkistjes en bijvoorbeeld olijfhouten snijplanken. Een aantal producten en accessoires is exclusief ontworpen voor deze buitenkeukens.

Big Green Egg medium

Deze Ferrari onder de BBQ’s kan grillen, bakken, koken, stoven, roken, slow cooking etc. Van mooi gegrild, sappig vlees tot zacht gegaarde langoustines. En van knapperig brood tot de meest verfijnde desserts! Door het unieke, dubbelwandige keramiek kun je de temperatuur tot op de gewenste graden nauwkeurig regelen. Dat maakt de Big Green Egg tot het geheim achter ontelbare culinaire wondertjes. Hij is niet voor niets favoriet bij vele sterrenchefs en honderdduizenden foodies over de hele wereld.

Big Green Egg medium.jpg

RVS wasbak met brandkraan, RVS hals en Gardena aansluiting

De RVS wasbak met brandkraan, RVS hals en Gardena aansluiting is speciaal ontworpen en wordt speciaal gefabriceerd voor WWOO! Super stoere bak met grove lasnaden en grove buitenkraan voor alleen koud water! Gemakkelijk aan te sluiten met het klik-systeem van Gardena!

RVS wasbak met brandkraan, RVS hals en Gardena aansluiting.jpg
Toon meer Toon minder